Martijn Peters praat je bij

Artist news 13-03-2005 22:48

Drummer Martijn Peters heeft een update gegeven van zijn activiteiten.

Martijn zal met Stentorian op 26 maart een eenmalige reunieconcert geven. De roemruchte Arnhemse bands komt eenmalig weer bij elkaar ter gelegenheid van het 30-jarige bestaan van podium de Jacobiberg te Arnhem. Dat wordt gevierd tijdens de Paasconcerten van vrijdag 25 maart tot en met zondag 27 maart.

Tegenwoordig speelt Peters in novAct. Zoals Slagwerkwereld al eerder meldde, zullen Martijn en de rest van novAct het komende seizoen de vaste supportact vormen voor After Forever.

Ook is de samenwerking met theatergroep 'Enge Buren' een feit. Het eerste optreden met Martijn in staat gepland voor 12 mei in Nijmegen. Martijn:
"Ik ben geen nieuw bandlid, maar gewoon een extra aanvulling voor speciale gelegenheden. Met de Enge Buren heb ik al lange tijd vriendschappelij) contact en er zijn gaandeweg al verschillende
ludieke ideeën de revue gepasseerd. Nu is het eindelijk zover! Wat het in Nijmegen precies gaat worden blijft natuurlijk een verrassing."

Bovendien zal Martijn de personal assistent van Mike Portnoy zijn tijdens het Headway Festival in Amstelveen. Quote: "Two full days helping out, driving, roadie-ing and hopefully taking pics!"

zoeken
zoeken