Born From Pain: nieuw album bijna af

Muzieknieuws 26-01-2005 14:24

Born From Pain, met Roel Klomp achter de drumkit, is momenteel bezig met de opnames van "In Love With The End", hun debuutalbum voor major label Metal Blade.

De groep bevindt zich in de Antfarm Studio's te Denemarken, in samenwerking met de ervaren engineer Tue Madsen die ook te horen was op hun album "Sands Of Time". Madsen werkte bovendien met grote namen als The Haunted, Mnemic, Heaven Shall Burn, Illdisposed en Aborted.

"In Love With The End" wordt het eerste album waarop Roel Klomp te horen is. Klomp verving oorspronkelijk Born From Pain-drummer Pieter Hendriks in juni 2004.

In de eerste week van februari moet het album worden gemixt en gemastered, zodat de schijf in april in de winkels kan liggen. "In Love With The End" wordt ook op vinyl uitgebracht als picture disc en als onderdeel van een limited edition vinyl box set.

Hiervan zullen ook picture discs van "Sands Of Time" en "Reclaiming The Crown" deel uitmaken, evenals de MCD "Immortality" die voor deze gelegenheid de vorm van een dubbele 7" heeft gekregen. Het vorige label van de band, GSR Music, zal dit bijzondere collector's item uitbrengen.
zoeken
zoeken