Autumn op tour met Within Temptation

Muzieknieuws 18-03-2005 15:49

Autumn zal special guest zijn bij de gehele Nederlandse tour van Within Temptation. Van de negen geplande concerten zijn er bij het verschijnen van dit bericht al acht uitverkocht en zijn alleen voor de show in Leeuwarden nog enkele kaarten beschikbaar.

Na in februari al de eer te hebben gehad om Within Temptation te ondersteunen bij alle tien Duitse optredens is er nu vanuit de band het verzoek gekomen om Autumn ook bij alle negen Nederlandse data van de tour het publiek op te laten warmen. De motivatie hierbij is de onderling goede relatie, de muzikale aanvulling op het hoofdprogramma en de status die Autumn zelf heeft opgebouwd in Nederland.

In september 2004 is in Nederland het tweede album van Autumn: “Summer’s End” verschenen. Op dit moment loopt de promotie rondom de eerste single: “Gallery Of Reality”, waarvan de clip deze week haar première heeft beleefd bij The Box. Naast de tour met Within Temptation is Autumn de komende maanden ook veelvuldig op de Nederlandse podia en festivals te zien.

Autumn is trots op de erkenning en steun die ze krijgt van Within Temptation en vindt het een bijzondere eer om als enige band in de gehele Europese tour zowel in Duitsland als in Nederland het uiterst succesvolle Within Temptation te mogen vergezellen.
zoeken
zoeken