Metalduizendpoot Uno Bruniusson - video's met o.a. Death Alley

Video's bij het interview in Slagwerkkrant 206

Slagwerkkrant Plus 14-06-2018 07:06

In Slagwerkkrant 206 (juli-augustus 2018) lees je een uitgebreid interview met drummer Uno Bruniusson die naast twee Zweedse en een Duitse formatie ook speelt in de Nederlandse metalband Death Alley (NL), met wie hij onlangs het album "Superbia" uitbracht en momenteel door Europa tourt. Hier op Slagwerkkrant Plus zie je video's met al zijn bands en kun je via Spotify onder meer ook het nieuwe Death Alley-album beluisteren.



In het Slagwerkkrant-interview vertelt Bruniusson over zijn eerste prille muzikale stapjes, onder begeleiding van een drummende vader:

‘Mijn vader werkte vroeger voor Warner, als distributeur van instructievideo’s. Ik groeide op met een plank vol videobanden met drumdemonstraties van bijvoorbeeld Gregg Bissonette, Rod Morgenstein en Dave Weckl. Die keek ik samen met mijn vader. Ik had meteen een klik met drummen; ik kon er niet omheen. Mijn eerste speelgoeddier noemde ik zelfs Dave Weckl! Als mijn vader me meenam om pizza te eten, zaten we binnen no time in zijn repetitiehok en gaf hij me drumles. Pas toen ik met bands begon, kwam het besef dat ik me volledig op drummen wilde toeleggen. Ik was toen elf.’

 

 (foto Cristel Brouwer)

 

Check hieronder video's van de diverse bands waar Bruniusson mee speelt

Live met Death Alley (NL): 

 

Live met Procession (SE):

 

Live met Maggot Heart (SE):

 

 

Videoclip met Black Salvation (D):

 

Hieronder kun je via Spotify albums beluisteren van de bands met Uno Bruniusson:

Death Alley - Superbia (nieuw album)

 

Black Salvation - Uncertainty Is Bliss (nieuw album)

 

Maggot Heart - City Girls (nieuwe ep)

 

Procession - Doom Decimation (2017)


 

Bekijk het volledige interview in Slagwerkkrant 206 (juli-augustus 2018)

zoeken
zoeken