Evans Drumheads wordt nieuwe InCorps partner

Merknieuws 11-10-2004 11:54

InCorps en Evans Drumheads zijn vanaf 10 oktober 2004 officiële partners. Met een exclusief Europees contract voor de promotie van Evans drumvellen en accessoires zal InCorps de komende jaren de naam Evans promoten op clinics, evenementen en productpresentaties.

"Wij zijn erg enthousiast met ons nieuwe partnerschap met InCorps", formuleert Evans Product Specialist Carol Carpenter. "Met InCorps hebben wij nu een zeer betrouwbare en vakkundige partner in Europa. InCorps heeft een zeer positieve invloed op de muzikanten door hun moderne/frisse manier van instrueren en adviseren."

Mede-initiatiefnemer van InCorps Erwin van Gemert is verguld met de nieuwe aliantie.

"Elk jaar stellen we onszelf met InCorps nieuwe doelen. Eén van die doelen is om een basis creëren met en via solide partners. De toevoeging van Evans geeft ons de mogelijkheid om onze korpsen een compleet pakket aan materiaal aan te bieden. Tevens zal Evans ons gaan ondersteunen op clinics en demonstraties via Evans artists/clinicians. We zijn daarom ontzettend blij om Evans te mogen verwelkomen als InCorps partner!"

Kijk voor meer informatie op www.incorps.org of www.evansdrumheads.com.

zoeken
zoeken