Video's nieuwe Remo drumheads NAMM 2011

Vier nieuwe series, inclusief nieuwe Corey Miller-ontwerpen

NAMM 2011 28-01-2011 10:12

Op de jaarlijkse NAMM Show in Los Angeles is Remo is een van de bedrijven die een heel scala aan nieuwe producten introduceren. In deze eerste van drie Remo-artikelen tonen we de nieuwe drumheads die het bedrijf dit jaar op de markt brengt. In de zeven video's bij dit artikel krijg je gedetailleerde informatie over Remo's Power Stroke Pro bass drum head, de Controlled Sound X, de Falams-XT Marching Snare Side drumhead en de nieuwe Tattoo Skyn ontwerpen van Corey Miller. Video's van de persconferentie op NAMM, maar ook mooie video's van de nieuwe Remo product dvd.

Van de nieuwe Power Stroke Pro bass drum head, tot aan de laatste designs van tattoo-artist Corey Miller, alle Remo producten worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met artiesten. Zo wordt de New Controlled Sound X uitgebracht omdat verschillende drummers simpelweg de dot terug wilden op hun drumvellen.

Bob Yerby, Remo's Vice President Sales and Marketing, geeft zeer gedetailleerde én leerzame product- en achtergrondinformatie over de nieuwe drumvellen van Remo.

video player

zoeken
zoeken