Nick D'Virgilio: een exclusief videointerview

Drummer kondigt nieuwe band aan met Thomas Lang

On Stage 18-09-2008 15:09

Nick D'Virgilio is een van die drummers die je altijd kunnen verrassen. Tijdens het Adams Drumworldfestival op 14 september meldde hij tijdens ons interview met hem tussen neus en lippen door dat hij een nieuwe band heeft met Thomas Lang, waarvan de cd begin 2009 moet verschijnen. In het video interview bij dit artikel gaat hij er uitgebreid op in maar praat hij ook uitgebreid over al zijn andere activiteiten.

Nick was een van de artiesten op het Adams Drumworldfestival op 14 september. Slagwerkwereld.com trok hem aan zijn jas voor een update van al zijn activiteiten. En dat zijn er nogal wat. Naast zijn nieuwe bandje met Thomas Lang vertelt hij in de video ook over het nieuwe album van Spock's Beard, zijn werk voor de remake van het Genesis-album 'The Lamb Lies Down on Broadway' uit 1974 en destijds ingespeeld door Phil Collins, over zijn muzikale geschiedenis, tips voor drummers en de sound van zijn Meinl cymbals.

Genoeg tekst gelezen nu! Tijd om Nick aan het woord te laten. Klik op de MEDIA-tab voor het interview dat ± 8 minuten duurt. Over enkele weken vind je hier natuurlijk ook de video's van zijn clinic tijdens het Adams Drumworldfestival.
zoeken
zoeken