Mike Hamilton gebroken arm na valpartij

Mike Hamilton gebroken arm na valpartij

Mike Hamilton, drummer van Deeds of Flesh, is van een balkon gelazerd en heeft daarbij zijn arm gebroken. Ook zanger/bassist Jacoby Kingston en een redacteur van Metal Judgment vielen van zo'n acht me.....meer »»

Zeldzame opnames Adrian Erlandsson beschikbaar

Cradle Of Filth-drummer Adrian Erlandsson (ex-At The Gates, The Haunted) heeft vier zeldzame nummers op het web beschikbaar gesteld......meer »»

Hans Eijkenaar Zonder Twijfel

Het is een poosje stil geweest rondom Zonder Twijfel, het duo dat in 1999 een hit had met het nummer 'Kijk Me Aan'. .....meer »»

Nailpin met Avril Lavigne op tour

Rockchick Avril Lavigne heeft de Belgische punkrock-formatie Nailpin gedraagd om het voorprogramma te verzorgen van haar tour in Japan......meer »»

Up The Irons met Paul di Anno op tournee

Drummer Robert Spaninks gaat met zijn Up The Irons vanaf vrijdag 4 maart as op tournee met als special guest niemand minder dan Paul Di Anno (ex-Iron Maiden.

Friday, 4 March: Quatrebras, Noa.....meer »»

Stefan Schwarzmann terug bij Accept

Slagwerkwereld.com meldde begin februari al dat drummer Stefan Schwarzmann (U.D.O., Running Wild) was vertrokken bij Helloween. Nu is bekend hoe Schwarzmann de zomer van 2005 zal doorbrengen: als drum.....meer »»

Dan Jensen weg bij MindGrinder

De Noorse herrieschoppers van MindGrinder hebben afscheid genomen van drummer Dan Jensen......meer »»

Foo Fighters ondergedoken voor nieuw album

De Foo Fighters zijn erg druk bezig met de opnames van hun nieuwe album. Sinds november 2004 zitten drummer Taylor Hawkins en de andere bandleden ondergedoken in een geheime locatie in Californië. De .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken