Normaal krijgt vrouwelijk drummer

Normaal krijgt vrouwelijk drummer

Een cultuurshock voor de jongens van de gestamte pot die samen de Achterhoekse formatie Normaal vormen: er komt een vrouw hun gelederen versterken!.....meer »»

Vals Licht-drummer Johann de Groot overleden

Op vrijdag 29 augustus is na een langdurige ziekte Vals Licht-drummer Johann de Groot overleden. Hij werd 36 jaar. .....meer »»

Houdt Epica-drummer Jeroen Simons ermee op?

Stopt Jeroen Simons met drummen, ondanks het succes van zijn band Epica? Heel even vreesde de redactie van Slagwerkwereld het ergste, want op de Epica-webs.....meer »»

Verbintenis tussen Ariën van Weesenbeek en exzangeres Trail of Tears

Muzikaal sprookjeshuwelijk?

God Dethroned-drummer Ariën van Weesenbeek en Helena Iren Michaelsen (ex-Trail of Tears) hebben zich verenigd in een muzikaal huwelijk: Imperia......meer »»

Ron Lipnicki needs your support

Hades-drummer fights cancer

As many of you already know through other sources, Ron Lipnicki, drummer in metalband Hades, is battling testicular cancer these days......meer »»

De zingende drummer

Samen met Tina Turner tekende Phil Collins voor de muziek voor de nieuwe film van Walt Disney, "Brother Bear". Tina zingt de soundtrack van de film die op 21 october (in ieder geval) in Amerika te zi.....meer »»

Peter Dragt met Bambix naar Brazilië

In Nederland is Bambix slecht bekend bij een kleine groep liefhebbers, maar het Nijmeegse punktrio is over de grenzen hartstikke beroemd!.....meer »»

Steve Clark Yamaha endorser

Drummer Steve Clark heeft recentelijk getekend bij Yamaha. Clark is drummer bij Memento waarmee hij in maart 2003 de eerste cd op de markt heeft gebracht......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken