Nieuwe EP Maroon 5 komt eraan

Nieuwe EP Maroon 5 komt eraan

Goed nieuws voor alle fans van Maroon 5: de akoestische live EP "1.22.03. Acoustic" ligt vanaf 21 februari ook in Nederland in de winkel. Dat meldt de platenmaatschappij van de band Sony-BMG......meer »»

Drummerswisseling voor The Hidden Hand

The Hidden Hand, de groep met legendarisch gitarist Scott "Wino" Weinrich in de gelederen, heeft afscheid genomen van drummer Dave Hennesey (zie foto)......meer »»

New England Metal and Hardcore Festival 2005

De organisatie van het New England Metal and Hardcore Festival, de Amerikaanse variant van bijvoorbeeld Wacken of Dynamo in z'n hoogtijdagen, heeft het overgrote deel van de line-up bekendgemaakt voor.....meer »»

Black Sabbath op Roskilde en Download 2005?

De originele bezetting van Black Sabbath zal zijn opwachting maken op de 2005-editie van het Deense Roskilde Festival, dat van 30 juni to 3 juli plaatsvindt. Andere acts die van zich laten horen zijn .....meer »»

Black Sabbath on Roskilde and Download 2005?

The original lineup of Black Sabbath has confirmed their appearance at the 2005 edition of the Roskilde Festival, set to take place June 30-July 3 in Roskilde, Denmark......meer »»

Anthrax als tweekoppig monster hoofdact Dynamo 2005

Anthrax is de hoofdact op het Dynamo Open Air Festival 2005. Dat heet Concertorganisator Mojo meegedeeld......meer »»

Alanis Morissette op Dauwpop én in Ahoy'

Zangeres Alanis Morissette is op 5 mei te zien op het Dauwpop-festival in Hellendoorn. Daarnaast zal ze al eerder, op 19 april, zal optreden in Ahoy te Rotterdam. Dat meldt Mojo Concerts gisteren, din.....meer »»

Born From Pain: nieuw album bijna af

Born From Pain, met Roel Klomp achter de drumkit, is momenteel bezig met de opnames van "In Love With The End", hun debuutalbum voor major label Metal Blade......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken