U2 live tijdens Grammy Awards

U2 live tijdens Grammy Awards

U2 geeft een optreden tijden de uitreiking van de Amerikaanse Grammy Awards 2005 op 13 februari in Los Angeles. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. .....meer »»

DVD-registratie The Gathering op komst

Op 23 mei maakt The Gathering in de Amsterdamse Paradiso opnamen voor de langverwachte live- DVD die ze in eigen beheer gaan uitbrengen. .....meer »»

Stem voor de Edison Publieksprijzen

De nominaties voor de Edison Publieksprijzen zijn bekend. De Edison Stichting onthulde de namen gisteren, donderdag 20 januari......meer »»

The Original Soundtrack: meer dan project

The Original Soundtrack brengt begin februari zijn debuutsingle "Everything’s Alright" uit. Dat is om meerdere redenen bijzonder......meer »»

Winnaar Popscriptieprijs 2004 bekend

Natasja Oosten, studente muziekwetenschap aan de Universiteit van Utrecht, heeft de Popscriptieprijs 2004 gewonnen. De prijs, een bedrag
van 500 euro, werd donderdag 20 januari uitgereikt in zaal.....meer »»

Nieuw ensemble Spinvis

In maart en april 2005 trekt Spinvis, pseudoniem van Erik de Jong, met de Lotus Europa theatertour door Nederland......meer »»

Wijzigingen programma Paaspop 2005

Op 14 januari jl. publiceerde Slagwerkwereld de eerste namen van acts die op Paaspop 2005 zullen spelen. Inmiddels zijn de eerste programmawisselingen al weer doorgevoerd......meer »»

South By South West update

De organisatie van het jaarlijkse South By South West (SXSW) Music Festival in Austin, Texas maakt steeds meer namen bekend van actis die op de negentiende editie van het festival zullen optreden. Ook.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken