Voicst-song op de tv in de Verenigde Staten

Voicst-song op de tv in de Verenigde Staten

Het nummer "Acts of Fire" van Voicst zal de hele maand januari gebruikt worden in een promo van de Amerikaanse televisiezender AMC Network (American Movie Classics). Maar liefst 86 miljoen huishoudens.....meer »»

Winnaars Zilveren Harp 2004 bekend

De winnaars van de Zilveren Harpen 2004 zijn bekend. Jerney Kaagman, directeur van Conamus, onthulde de namen van de gelukkige winnaars vandaag, 4 januari 2005, tijdens het 3FM-radioprogramma “Claudia.....meer »»

The Human Condition brengt eerste EP uit

The Human Condition, de band met voormalig Sacred Reich-gitarist Wiley Arnett, brengt op 1 februari zijn eerst EP uit in eigen beheer......meer »»

Trent Reznor: Nine Inch Nails-album is klaar

Trent Reznor, het brein achter Nine Inch Nails, heeft laten weten dat het nieuwe album af is. De schijf verschijnt in maart 2005 onder de titel "With Teeth"......meer »»

Vijfde Battle of Total Music

Oefenstudio en podium Total Music in Schiedam organiseert in 2005 voor de vijfde maal de talentenjacht The Battle of Total Music. Deze wedstrijd bestaat uit zes voorrondes en een finale. .....meer »»

Unieke reünieshow Daeonia

Op 6 januari 2005 geeft de gothic rockformatie Daeonia een éénmalig optreden in de Pop-In te Den Haag. Dat is voor het eerst sinds de split-up in oktober 2003......meer »»

Clouseau speelt mondiaal mee

Clouseau, de Belgische formatie rondom de gebroeders Wauters, bekleedde in 2004 de achtste plaats in een internationale top-25 van de meest succesvolle concerten......meer »»

Duran Duran flopt in de VS

De Britse eighties band Duran Duran is van plan om in het komende voorjaar te starten met een grote tournee door de Verenigde Staten van Amerika. De eerste shows staan gepland voor maart 2005......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken