Eerste show ooit van Darkest Hour op DVD

Eerste show ooit van Darkest Hour op DVD

Op 22 februari brengt Victory Records de langverwachte DVD "Party Scars and Prison Bars: A Thrashography" van Darkest Hour uit......meer »»

Dis brengt debuut uit in eigen beheer

Sinds kort is het debuutalbum van de Utrechtse progmetalband Dis uit, getiteld "Escape to Reality"......meer »»

In Age and Sadness in de studio

In Age and Sadness zit momenteel in de El Pato studio's van Johan Kwakerknaak, gitarist van Officium Triste......meer »»

Sandalinas lanceert debuutalbum

Drummer Daniel Moilanen, bekend van onder andere Runemagick, Relevant Few en Notre Dame, speelt tegenwoordig in de Spaanse metalband Sandalinas. De groep heeft recent de werkzaamheden voor zijn debuut.....meer »»

Aborted: nieuw album met nieuwe drummer

De Belgische 'goremetalband' Aborted brengt een nieuw album uit......meer »»

Releasedatum Losa uitgesteld

Fans van Losa, de metalcoreband uit Dallas met David Hall op drums, moeten nog even geduld hebben. Het full-length debuutalbum van de groep is uitgesteld tot maart 2005. Dat heeft Losa aangekondigd op.....meer »»

Nieuwe groep 40 Grit-drummer zoekt zanger

De voormalig drummer van 40 Grit (zie foto), Andy Green, is sinds enkele maanden een project gestart waarin onder andere voormalig Skinlab-gitarist Glen "Glenny" Telford speelt. De band is nu op zoek .....meer »»

Flotsam & Jetsam-update

Flotsam & Jetsam begint het nieuwe jaar goed: op 2 januari 2005 gaan de muzikanten de studio in om een nieuw album op te nemen. Dat meldt drummer Craig Nielsen op de website van de groep......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken