Invocator: Nieuw album en tour komen eraan

Invocator: Nieuw album en tour komen eraan

De Deense thrashers van Invocator hebben een update gegeven van het opnameproces voor hun nieuwe album......meer »»

Song van het jaar 2004 komt van Franz Ferdinand

De uitslag van VPRO’s Song van het jaar 2004-verkiezing is bekend. Gisteravond, woensdag 22 december, maakte de omroep de uitslag bekend......meer »»

Primeur voor Bløf-release

Als allereerste act in Nederland lanceert Bløf een release op een Music Memory Card (MMC). De kaart, die is af te luisteren op mobiele telefoons, mp3-spelers en PDA's (personal digital assistants), be.....meer »»

Velvet Revolver ook op DualDisc

Het album "Contraband" van Velvet Revolver verschijnt ook als DualDisc. Dat heeft RCA Records, het label van de rockband rondom drummer Matt Sorum, besloten......meer »»

Nieuw album Human Alert op komst

De Haarlemse punkers van Human Alert brengen in maart 2005 een nieuwe release uit. .....meer »»

NRA-release ook in VS en Canada

"Machine", het laatste album van punkrockers NRA, verschijnt op 18 januari 2005 in de Verenigde Staten en Canada via Gearhead Records......meer »»

Bezetting Sun Caged weer compleet

Sun Caged heeft na een lange zoektocht eindelijk weer een nieuwe zanger gevonden. De Amerikaan Paul Adrian Villarreal zal in het vervolg de vocalen voor zijn rekening nemen. .....meer »»

Withering Surface onder de grond

Withering Surface houdt ermee op. Na vier studio-albums en succesvolle shows op onder meer het Roskilde Festival in 1999 en Wacken Open Air in 2002 is de koek op. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken