Master Drummers of Burundi touren door Nederland

Master Drummers of Burundi touren door Nederland

Eeuwenoude traditie van drums en dans

Er zijn van die eeuwenoude muziektradities die je eens in je leven gezien moet hebben. Die kans heb je nu, nu de Master Drummers of Burundi door Nederland touren. Vanaf donderdag 18 mei tot en met 21 .....meer »»

Release van de week: Benjamin Herman - One For Johnny

Vandaag verschenen:12 mei 2023

Een ep van Nederlandse saxofonist, bandleider en jazzgeweten Benjamin Herman met een titel die verwijst naar een Nederlandse drumlegende: John Engels. Een drumlegende waar Herman vaak en graag mee spe.....meer »»

Release van de week: Dave Lombardo - Rites Of Percussion

Vandaag verschenen: 5 mei 2023

Metalgrootheid Dave Lombardo ken je natuurlijk als voormalig drummer van Slayer, en daarnaast speelde/speelt hij voor bands als Testament, Mr Bungle, Suicidal Tendencies en Annihilator. Vandaag is de .....meer »»

Release van de Week: Peter Somuah - Letter To The Universe

Vandaag verschenen - 28 april 2023

Al snel na het in 2022 uitgebrachte Outer Space is er nu Letter To The Universe, een dynamisch album met roots in jazz, r&b en world. Peter Somuah is een begenadigd trompettist met roots in Ghana en e.....meer »»

Stockenhof Live met Ton Dijkman en Wim de Vries - zondag 30 april

Stockenhof Muziek viert 30-jarig bestaan

Stockenhof Muziek in Beek-Ubbergen viert z’n 30-jarig bestaan. Er zijn in 2023 diverse special events, maar een hele mooie is op komende zondag 30 april. Dan nodigt de muziekspeciaalzaak twee Nederl.....meer »»

Release van de week: Altın Gün - AŞK

Vandaag verschenen: 31 maart 2023

Vandaag brengt de Amsterdamse band Altın Gün hun vijfde studioalbum uit op Glitterbeat Records. Op AŞK keert de band terug naar de jaren zeventig Anatolische folkrock sound die de eerste twee album.....meer »»

Release van de week: Pitou – Big Tear

Vandaag verschenen: 24 maart 2023

Vandaag brengt Pitou haar lang verwachte debuutalbum 'Big Tear' uit. Een rijke, onbevreesd creatieve verzameling alternatieve pop die put uit haar klassieke achtergrond als koorzangeres. En of dat no.....meer »»

Sound Track is terug: schrijf je in voor de derde editie

Inschrijven tot mei - spelen vanaf oktober - finales op 9 december

Na twee vruchtbare edities gaat binnenkort Sound Track weer van start. Je kan inschrijven tot 28 mei! Sound Track is not your average muziekwedstrijd, het is méér. Wie zich inschrijft maakt namelijk.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken