Release van de Week: Iggy Pop - Every Loser

Release van de Week: Iggy Pop - Every Loser

Vandaag verschenen - 6 januari 2023

Een nieuw album van Iggy Pop met een sterbezetting. Op de meeste nummers speelt Chad Smith drums en Duff McKagan bas, maar er zijn ook bijdragen van Josh Klinghoffer, Dave Navarro, Stone Gossard, Trav.....meer »»

Pop & Art – 60 popmuzikanten over het kunstwerk van hun leven

Schitterend geïllustreerd boek met mooie interviews door Rick Blom

In coronatijd sprak muzikant en journalist Rick Blom 60 popmuzikanten over hun favoriete kunstwerk en de soundtrack die daarbij hoort. Pop & Art gaat over kunst die popmuzikanten inspireert, hét bo.....meer »»

Release van de week: Epica - The Alchemy Project

Vandaag verschenen: 11 november 2022

De epische Nederlandse symfonische metalband rond frontvrouw Simone Simons en gitarist Mark Jansen komt met een bijzonder project. Op “The Alchemy Project” laten ze voor elke track een of meerdere.....meer »»

Na twee uur Simon Phillips clinic weten we weer wat ons te doen staat

Tama Clinic Tour Simon Phillips bij Matty’s Drums Only en Rotterdam Drum Department

Een clinic van Simon Phillips is natuurlijk altijd bijzonder, maar de twee clinics in De Klavers, Belsele/Sint Niklaas (31-10) en Grounds, Rotterdam (1-11) stonden voor de Slagwerkkrant-redactie natuu.....meer »»

Release van de week: Ezra Collective - Where I'm Meant To Be

Vandaag verschenen - 4 november 2022

De populaire Britse band Ezra Collective met bandleider en drummer Femi Koleoso is terug met een nieuw album via Partisan Records. Het project is een viering van het leven waarin de groep nooit eerder.....meer »»

AFTERMOVIE! Het Jubileumfeest 40 Jaar Slagwerkkrant was een viering van de drummerscommunity om nooit te vergeten

New Cool Collective Big Band excelleerde met 13 topslagwerkers

Hoorden we nou telkens weer de term ‘episch’ vallen als commentaar op ons 40 Jaar Slagwerkkrant Jubileumfeest, dat op 15 september 2022 plaatsvond? Woorden schieten tekort om deze avond met de New.....meer »»

Release van de Week: Brutus - Unison Life

Vandaag verschenen - 21 oktober 2022

Brutus is een van de meest spraakmakende heavy bands van het moment uit de Benelux. Het trio brengt al sinds 2013 hun knap gelaagde post-rock over de hele wereld. Na twee veelgeprezen studioalbums en .....meer »»

Simon Phillips voor twee clinics naar de Benelux - ma 31-10 België, di 1-11 Nederland

Tama heeft Drums Only en Rotterdam Drum Department gevraagd de clinics te organiseren

Hij is een van de allerbelangrijkste drummers van de laatste vier decennia. Heel jong begonnen in de UK, op tal van albums te horen, vervolgens furore makend als drummer van Jeff Beck, The Who en Toto.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken