Paiste Rude Bashers, Shred Bells en Blast China

Paiste Rude Bashers, Shred Bells en Blast China

Stevige ongeschoren bekkens voor de hardhitter.

De Paiste Rude serie is al jaren een vaste waarde onder de stevig spelende drummers. Met behulp van Maná drummer Alex Rodriguez werd er een aantal extra stevige bekkens aan de reeks toegevoegd. .....meer »»

Angel drums

Hongaarse custom drums nu ook in de Benelux

Op de Namm en de Musikmesse vielen de drums van Angel drums al op. Deze Hongaarse custombouwer heeft ambitie en zijn snaredrums en drumkits zijn vanaf nu ook in de Benelux leverbaar. Goed nieuws voor .....meer »»

Davy Deckmijn doet Roland Hybrid Drum Clinics Tour

Elf data in april, mei en juni door de hele Beneliux

Veel drummers kennen het probleem: je wilt voor een paar tracks eigenlijk wat elektronische sounds, maar je hebt geen zin om er een dure sampler, laptop of andersoortige oplossing voor aan te schaffen.....meer »»

Zildjian Kerope slaat aan

De klank van vroeger

Bekkens die klinken zoals vroeger, bij Zildjian zijn ze er al jaren naar op zoek. Met de Kerope serie lijken de Amerikanen het laatste stukje van de puzzel te hebben gevonden. Want dichterbij de klank.....meer »»

Nieuwe Remo-serie: Remo Emperor Ebony

Dubbellaags zwart

Remo maakt al jaren zwarte vellen, maar een zwarte versie van het dubbellaags Emperor vel was er nog niet. Daar komt met de Ebony Emperor verandering in. .....meer »»

Pro-mark Select Balance stokken

Kies je spelgevoel

Pro-Mark werd een paar jaar geleden overgenomen door het grote D'addario, dat ook eigenaar is van onder andere Evans, HQ en Puresound. In eerste instantie viel er van de overgang niet zo veel te merke.....meer »»

Within Temptation's Mike Coolen nieuw bij Pearl drums

Nieuwe kit pas te zien in de zomer

Pearl Music Europe meldt dat Within Temptation-drummer Mike Coolen (midvoor op de foto) sinds kort deel uitmaakt van haar artiestenfamilie. Coolen, die sinds 2005 af en aan met Within Temptation samen.....meer »»

Pearl Masters Birch

Berken professional met een messcherpe prijs

Pearl introduceerde onlangs een nieuwe berken variant van de Masters drumkit. De nieuwe Masters Birch heeft een zeslaags berken ketel zonder verstevinginsranden en is verkrijgbaar in drie verschillend.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken