GoPro Hero3+ Music Edition

GoPro Hero3+ Music Edition

actiecamera voor muzikanten

GoPro ken je misschien van spectaculaire sportieve filmpjes. Of het nu gaat om bergbeklimmen, vliegen, surfen, skaten of duiken, met een GoPro camera kan je er een filmpje van maken. Nu komt het merk .....meer »»

Mapex Armory snaredrums

betaalbaar wapenarsenaal

Mapex introduceerde met de nieuwe Armory drumkits ook een complete lijn Armory snaredrums bestaande uit vijf nieuwe modellen. Alle Armory snares zijn geheel in stijl vernoemd naar beroemde Amerikaanse.....meer »»

Vic Firth Titan hi-tech drumstokken

Stokken van koolstofvezel met hetzelfde speelgevoel

Als je een grootverbruiker van drumstokken bent heeft Vic Firth misschien de oplossing. De Titan drumstok is gemaakt van een koolstofvezel composietmateriaal dat veel langer meegaat dan hout.
.....meer »»

15e M.I.P.A.Awards uitgereikt

De winnaars op een rijtje

Tijdens de afgelopen Musikmesse werden voor de 15e keer de M.I.P.A. Awards uitgereikt. Deze prestigieuze awards worden door de internationale muziekpers uitgereikt aan de meest spraakmakende producten.....meer »»

Musikmesse 2014

Grootste beurs van europa met gigantisch veel drumnieuws.

Morgen begint hij weer: de jaarlijkse Musikmesse, met dit jaar meer nieuwe slagwerkproducten dan ooit tevoren. Het is pas zes weken na de NAMM-show in Anaheim, en dus is Frankfurt je eerste kans om al.....meer »»

Exclusive drums

nieuw duigenmerk uit Belgie

We hebben al wel eens eerder benoemd dat er steeds meer kleine custom merkjes de kop opsteken in Nederland en België. Snaredrumbouwer Dirk Defauw komt uit Vlaanderen en stuurde ons een tijdje geleden .....meer »»

Sonor Martini, Safari en Bop kits

3 compacte en betaalbare setjes

Sonor introduceerde onlangs drie compacte en heel betaalbare drumkitjes. De Special Edition Martini, Safari en Bop kits combineren hippe looks met een compacte en draagbare sound......meer »»

Ludwig Signet 105 gelanceerd

Binnenkort test in Slagwerkkrant!

Ludwig heeft een heel bijzonder concept gelanceerd. De Signet 105 is ‘s werelds eerste drumkit in Ikea-stijl. De ketelset wordt in een doos verscheept en je moet hem zelf nog in elkaar zetten. Daar he.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken