Ears4u in-ears

Ears4u in-ears

Nieuwe in-ear monitors

Met de toename van het gebruik van personal monitorsystemen groeit de vraag naar in-ear monitors. Ears4U springt daarop in met verschillende systemen die op maat worden gemaakt. Zo heb je de keus uit .....meer »»

Vic Firth brengt gratis app met oefeningen uit

40 essentiele rudiments voor niets

Naast nieuwe stokken en bassdrumkloppers had Vic Firth op de NAMM-show nog een mooi nieuwtje: een app voor iPhone en Android met daarin onder meer 40 rudiments. Het mooiste nieuws is de prijs. De app .....meer »»

Tama Silverstar Cocktail Jam

Bijzonder draagbare cocktail kit

Tama komt met flink wat nieuws op de komende NAMM show, waaronder een hele bijzondere cocktail drumkit: De Silverstar Cocktail Jam. Binnenkort vind je de test in Slagwerkkrant!
.....meer »»

Pearl Hybrid Exotic Snaredrums

topklasse snaredrums van bijzondere materialen

Pearl introduceerde op de afgelopen Namm-show de Hybrid Exotic snaredrums; een reeks high-end snaredrums met ketels van bijzondere materiaalsoorten. .....meer »»

NAMM 2014 - Dag 3 - Videoreportage met Meinl, Remo, Tama, Yamaha

En productnieuws van Zildjian en Roland

De zaterdag op de NAMM show staat meestal bol van de handtekeningensessies en je struikelt werkelijk waar over de bekende muzikanten. Na drie dagen beurs lijkt de naamgeving van zo'n evenement vooral .....meer »»

NAMM 2014 - Dag 2 - met videoimpressie

Ook vandaag weer fris - met Zldjian, Vic Firth, Ludwig, Meinl en Yamaha

Op dag 2 zie je de eerste verlopen koppen van de avond ervoor rondlopen. Na de beurs gaat het feestje namelijk vrolijk verder in de omliggende hotels. Veel livemuziek, veel besloten feesten en vooral .....meer »»

NAMM 2014 - Dag 1: Premier, Evans, Sabian, Roland

Dikke vellen, old school drums

De eerste dag is het op de NAMM Show een drukte van belang. Bij de verschillende balies staat iedereen te dringen om zijn toegangsbewijs af te halen en je kunt geen vijf minuten stilstaan zonder door .....meer »»

NAMM 2014 Preview

Wat kunnen we verwachten op de beurs in L.A. 23-26 januari?

De redactie van Slagwerkkrant reist deze week af naar Anaheim, Californië om op de jaarlijkse NAMM show te ontdekken wat we dit jaar voor productnieuws kunnen verwachten. Nu al hebben een aantal fabri.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken