Crescendo Drummer oordoppen

Crescendo Drummer oordoppen

speciaal voor drummers

Nederland is een merk gehoorbeschermers rijker. De Dynamic Ear Company uit Delft heeft al jarenlang ervaring als leverancier van filters voor op maat gemaakte oordoppen. Nu komt de fabriek met een ree.....meer »»

Drum Guru app boordevol lessen

Drumles-app met Mike Mangini, Russ Miller, Steve Smith, Chad Smith, Steve Gadd en vele anderen

In 2013 lanceerde de pionier van de drumvideo, Rob Wallis de drumles-app Drum Guru. Sindsdien is de hoeveelheid lessen flink aangegroeid. Het zijn er inmiddels meer dan 70. Er staan een aantal gratis .....meer »»

Percussion Loops HD app Jeroen de Rijk

Vandaag gelanceerd in de AppStore

We kennen het duo als Eijk & De Rijk. Al dertig jaar spelen ze regelmatig samen; Hans Eijkenaar en Jeroen de Rijk. Ze bundelen nu ook de krachten in een app: de Percussion Loops HD app van Jeroen de R.....meer »»

Chris Coleman video Sonor Birch Infinite

Gelimiteerde berken topkit

Na de streng gelimiteerde Beech Infinite van een paar jaar geleden komt Sonor nu met een exclusieve berken variant: de Birch Infinite Special Edition. .....meer »»

Meinl introduceert Byzance Extra Dry Transition ride

Bijzondere ride in samenwerking met Mike Johnston

Meinl introduceerde in de afgelopen week de 21" Byzance Extra Dry Transition ride. Voor dit bijzondere bekken werkte het merk samen met Mike Johnston, Voor wie hem niet kent, Johnston runt de website .....meer »»

Ginger Baker verkoopt drumkit

Cream reünie-kit voor 15.000 pond geveild

Update 20/12/2013: De drumkit van Baker is gisteren voor 15.000 pond (omgerekend 17,855 euro) geveild.

Wil je een exclusief cadeautje voor onder de kerstboom? Bied dan mee op de DW drumkit d.....meer »»

Tama Speed Cobra Black Edition

Limited edition met zwarte finish.

Tama is naar eigen zeggen blij verrast met het succes van de Speed Cobra pedalen. Om dat een beetje luister bij te zetten komt het merk nu met een gelimiteerde Black Edition van zowel het enkele als h.....meer »»

Beer percussion Lapdrum

Hybride akoestisch-elektrische trommel op schoot

Beer percussion is een klein Nederlands merkje uit Voerendaal. Het merk speelde zich eerder al in de kijker met de opvallend leuke Slapsticks. Nu heeft Beer de lat nog een flink stukje hoger gelegd. H.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken