Pearl Export terug van weggeweest

Pearl Export terug van weggeweest

De terugkeer van een oude bekende

Jarenlang was de Pearl Export hét betrouwbare instapdrumstel. Niet voor niets staat de Export in al zijn varianten nog steeds bekend als het best verkochte drumstel aller tijden. Halverwege de jaren '.....meer »»

Ayotte drumsticks terug van weggeweest

Canadese stokken in maple en hickory

Na een paar jaar afwezigheid zijn de drumstokken van de Canadese drumbouwer Ayotte weer in de Benelux verkrijgbaar. De stokken zijn in de afgelopen jaren nauwelijks veranderd. Ayotte maakt nog steeds .....meer »»

Lignum Steam Bent Woodhoops

Exclusieve houten spanranden uit één stuk.

Houtkunstenaar Gert Breugelmans van Lignum drums won tien jaar geleden al eens een Slagwerkkrant Poll Award voor zijn bijzondere woodhoops, gemaakt van kleine blokjes die met een ingewikkelde houtverb.....meer »»

Video's The Greatest Heads in Drumming

Remo heeft heel wat endorsers in huis. Op hun site staat een hele serie video’s waarin deze ‘Greatest Heads in Drumming’ vertellen waarom zij kiezen voor Remo. Hier een selectie van de filmpjes, met o.....meer »»

Pearl Demonator pedalen geïntroduceerd

Met een knipoog naar de grote broer

Pearl introduceerde op de afgelopen muziekbeurzen het nieuwe Demonator pedaal. Een betaalbaar pedaal met een mooie knipoog naar de top-of-the-line Demon Drive pedalen. .....meer »»

Tama SLP Studio Maple

Betaalbare snaredrum met woodhoops

Bij Tama ging de afgelopen maanden bijna alle aandacht naar de nieuwe Star-drums. Daardoor zouden we bijna vergeten dat het merk ook nog een mooie en relatief betaalbare snaredrum toevoegde aan de Sou.....meer »»

Ludwig Club Date

Klein setje met vintage sound

Een klein portable kitje met een vintage look en klank. Dat is in een notendop de Ludwig Club Date. De set heeft zeslaags ketels uit een combinatie van kersenhout en gumwood, en volledig afgeronde dra.....meer »»

DW/Sabian Vault Edge snaredrum

Unieke samenwerking tussen DW en Sabian

Sabian en DW slaan de handen ineen voor een wel heel bijzondere snaredrum. De Vault Edge snaredrum heeft namelijk een houten ketel met twee Edge-randen gemaakt van bekkenbrons.
.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken