Meinl Byzance Extra Dry Thin ride

Meinl Byzance Extra Dry Thin ride

Superdroog en complex

Voor wie de diepste donkere ride nog te helder is, maakt Meinl vanaf nu de Byzance Extra Dry Thin ride. Dit is een ridebekken met een gortdroge aanslag en een duistere complexe sustain. .....meer »»

Sonor Protean snaredrum

Signature snaredrum voor Gavin Harrison

Gavin Harrison is een van de hotste Sonor drummers van het moment, en het lag dan ook voor de hand dat hij naast namen als Steve Smith en Benny Greb een eigen signature-snaredrum verdiende. Dat gaat d.....meer »»

Preview Musikmesse Frankfurt 2013

Nog twee dagen voor de beursdeuren weer opengaan

De Musikmesse Frankfurt staat weer op het punt van beginnen. De belangrijkste muziekbeurs van Europa opent aanstaande woensdag 10 april de deuren. Als je kans ziet, trek je wandelschoenen aan en ga er.....meer »»

Korg Wavedrum Global

Nog meer sounds in tweede generatie Wavedrum

De Korg Wavedrum Global is de eerste echt grote update na de herintroductie van vier jaar geleden. Eigenlijk had het apparaat best Wavedrum 2 mogen heten. Het ding heeft nauwkeuriger pick-ups gekregen.....meer »»

DW presenteert PDP Concept Series

Concept Maple en Concept Birch

DW wil haar dochtermerk PDP meer aanzien geven, en presenteert de PDP-drums nu nadrukkelijk als een DW-product met de nieuwe Concept Series.
.....meer »»

In Memoriam Robert Zildjian (1923-2013)

Sabian-oprichter overleden op 89-jarige leeftijd

Hij was een van de grondleggers van de moderne bekkenindustrie, en samen met zijn broer en vader was hij medeverantwoordelijk voor de bekkens zoals we die vandaag de dag kennen. Sabian-oprichter Rober.....meer »»

Remo White Suede Emperor

Nieuw Remo vellen op NAMM geïntroduceerd

Nieuw op de NAMM show 2013 geïntroduceerd: Remo White Suede Emperor vellen. .....meer »»

Ludwig introduceert Supralite snaredrums

Betaalbare metalen snaredrumreeks

Ludwig introduceerde onlangs een nieuwe, betaalbare reeks stalen snaredrums: de Supralites. De snares zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten. Er is keuze uit 14"x4", 14"x5", 14"x61/2" en een o.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken