Musikmesse dag 3: Pearl-nieuws

Musikmesse dag 3: Pearl-nieuws

Demon Chain bassdrumpedalen, Tru-Trac Pack en meer...

Ook op de derde dag van de Musikmesse blijft het Slagwerkkrant-team nieuwe producten ontdekken. Op de immense stand van Pearl werden we overspoelt met nieuwe producten waaronder de nieuwe Eliminator D.....meer »»

Musikmesse dag 2: Sonor, Tama en Drumcraft

Jojo Mayer's Perfect Balance pedaal

Het Slagwerkkrant-team struint de beursvloer van Musikmesse Frankfurt af op zoek naar vers productnieuws. We vonden vandaag onder meer de Tama Silverstar Custom Tamo Ash, het Sonor Perfect Balance ped.....meer »»

Musikmesse dag 1: Roland V-drums

TD-15K, TD-15KV, TD-11K en TD-11KV

De Musikmesse in Frankfurt is begonnen. Op de eerste lentedag van het jaar deze keer, en dat is te merken: knalblauwe luchten bij een lekkere temperatuur. Maar Slagwerkkrant begaf zich toch maar metee.....meer »»

Musikmesse: Sonor Preview: nieuwe cajons

Voor kids, professionals en als add-on

Aankomende week vindt de Musikmesse plaats in Frankfurt. Sonor presenteerde nu al wat nieuwigheden. Cajons zijn onverminderd populair en ook bij Sonor hebben ze dat goed in de gaten. Het merk komt nu .....meer »»

Musikmesse: Paiste Preview

Nieuwe modellen voor Formula 602 en Giant beat serie.

De Formula 602 serie is uitgebreid met 16" en 18" paperthin crashes, een 20" thin crash en een 14" medium hihat. De Giant Beat serie krijgt er 18" en 20" thin modellen bij. Paiste haakt ook aan op de .....meer »»

Musikmesse: Premier en Dream Previews

Premier Aviation snares, Dream Cymbals en clinics van o.a. Todd Sucherman

Musikmesse en Prolight & Sound in Frankfurt, 's werelds grootste muziekbeurs, opent van 21 tot en met 24 maart weer haar deuren. In vier dagen zullen dan zo'n 75.000 bezoekers de beurshallen aandoen, .....meer »»

Ronn Dunnett 17 maart bij Drumland

Meet & greet met een van 's werelds bekendste drumbouwers

Ronn Dunnett is 17 maart aanwezig bij Drumland in Lijnden voor wat hij zelf een 'informele meet & greet' noemt. De Canadese drumbouwer beantwoordt tussen 13.00 en 17.00 uur alle mogelijke vragen over .....meer »»

Gretsch introduceert de Brooklyn-serie

Nieuwe, in Amerika gemaakte drumset

Gretsch liet er op de afgelopen NAMM show en op de Pasic beurs al het een en ander van zien, maar de komende Musikmesse is de officiële Europese release van de Gretsch Brooklyn. Deze professionele dru.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken