Nieuwe in-ears van Ears4U - ook optisch op maat

Nieuwe in-ears van Ears4U - ook optisch op maat

Test van de Stage-serie in Slagwerkkrant

Gehoorbescherming en volumebeperking worden steeds belangrijker in de muziekindustrie, en het aanbod aan in-earmonitors steeds groter. Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier.....meer »»

British Drum Company Talisman

Nicko's naadloze monster

Onder de metalen snaredrums hebben de naadloos geforceerde metalen snaredrums een aparte status. Ludwig's Supraphonics, Sonor's Ferromangaan snaredrums zijn beide legendarische snaredrums die veel ge.....meer »»

DW Private Reserve

Exclusieve en extreem beperkte houtsoorten voor de collectors serie.

DW's John Good maakt er een hobby van om overal op de wereld op zoek te gaan naar de meest exclusieve houtsoorten. En met wat hij vindt, kun je over het algemeen maar een handjevol trommels bouwen. Di.....meer »»

19 nieuwe Mapex Black Panther snaredrums

Shadow | Solidus | Cyrus | Metallion | Persuader | Hydra | Venom | Razor

Als je op zoek bent naar een betaalbare high-end snaredrum, kun je bij Mapex al sinds jaar en dag je lol op met de Black Panther-serie. En die werd onlangs helemaal in het nieuw gestoken. Maar liefst .....meer »»

Van De Nood Een Deugd Weekendpakket - aflevering 9

Video’s, links, muziek, lesstof, leesvoer en een funvideo

Deze aflevering kijken we in ons Weekendpakket terug op een bijzonder persoonlijk verhaal van Jusso Whistler en presenteren we ook een nieuw verhaal van Jeroen Vrolijk dat zeker zo indringend is. Verd.....meer »»

Zildjian i-Family gelanceerd

Review in Slagwerkkrant 217, mei-juni 2020

Met weinig geld een mooie set bekkens samenstellen is moeilijk. Want waar je bij drums voor een paar honderd euro al een schaamteloos goed klinkende kit koopt, is bij bekkens het devies: hoe mooier de.....meer »»

Arturia stelt de iSpark drum-app gratis ter beschikking

Cadeautje van Arturia in tijden van corona

De iSpark is een drum-app voor iPad van Arturia die er al een tijdje is, maar nu dus helemaal gratis te downloaden is voor iOS. Lekker beats maken op de bank dus!.....meer »»

Ton Voerman overleden

Icoon van de muziekindustrie

Ton Voerman is 9 februari overleden op 74-jarige leeftijd. Hij was een markante man, die veel heeft betekend voor de muziekindustrie in de Benelux. Voerman Amersfoort is het distributiebedrijf dat hij.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken