Namm 2013 - een eerste impressie

Namm 2013 - een eerste impressie

Zien en gezien worden

De NAMM show. Het is niet alleen de grootste muziekbeurs ter wereld, het is ook de gekste. Het kan zomaar gebeuren dat je, al lopend over de beurs, Stevie Wonder achter een drumstel ziet zitten, terwi.....meer »»

Vic Firth 50 jaar - fabrieksportret in video

Amerikaanse stokkenfabriek bestaat 50 jaar

Newport is een typisch Noord-Amerikaans stadje in de staat Maine, een paar uur rijden van Boston. Aan de rand van het stadje, geflankeerd door dennenbomen en met sneeuw bedekte heuveltoppen, staat een.....meer »»

Sonor Prolite drums video's

Test in Slagwerkkrant 173 (jan-feb 2013)

De Sonor-catalogus is de afgelopen jaren uit z’n voegen gebarsten. Tijd voor de grote schoonmaak! De in Duitsland gemaakte S-Classix- en Delite-series werden samengevoegd tot één nieuwe reeks: de ProL.....meer »»

Vinnie Colaiuta en Paiste

Video bij het interview in Slagwerkkrant

Vorig jaar keerde Vinnie Colaiuta terug bij Sting. Het werd een ware triomftocht en glorietijden herleefden. In Slagwerkkrant 169 (mei-juni 2012) kun je een uitgebreid interview lezen met een van 's w.....meer »»

Vervoer je conga

Nieuwe conga tassen van Protection Racket

Een conga is niet het meest makkelijke instrument om te vervoeren. Het Britse Protection Racket ging terug naar de tekentafel voor haar conga tassen en brengt nu een nieuwe lijn uit......meer »»

Mapex kondigt limited edition snaredrums aan

Black Panther en MPX

Mapex brengt twee nieuwe snares uit: een Black Panther met powerhoop en de Mapex MPX limited edition birch snare......meer »»

Volg Lars Nijman op weg naar de V-Drums finale

V-Drums finale op 11 april 2013 in Frankfurt

Lars Nijman gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale van de Roland V-Drums Contest op de Musikmesse in Frankfurt (april 2013). Er waren dit jaar geen voorrondes nodig, want Ni.....meer »»

Mandala Drum biedt volledige library aan

Meer dan 2000 drumsamples als gratis download

Mandala Drum heeft haar Virtual Brain (VB3) software, inclusief de volledige sound library met 600 gesamplede instrumenten beschikbaar gesteld als gratis download. De sound library was in eerste insta.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken