Porter & Davies BC Gigster

Porter & Davies BC Gigster

Betaalbare versie van de Bum Chum monitor

Porter & Davies komen met een bijzonder compacte en betaalbare versie van hun speciale Bum Chum bassdrummonitor: De BC Gigster. .....meer »»

Remo Clear Vintage Emperor

Klassiek dubbellaags vel nu ook in transparant

Remo introduceerde op de afgelopen NAMM-show een transparante versie van de Vintage Emperor. Net als de gecoate Vintage Emperor bestaat de transparante versie uit twee laagjes van 0.19mm dik velmateri.....meer »»

Meinl Ride voor Mastodon drummer

Mb8 series Brann Dailor 21” Ghost Ride

Brann Dailor kan voortaan op zijn eigen signature ridebekken spelen. De Mb8 series Brann Dailor 21” Ghost Ride is ontwikkeld in samenwerking met de drummer van de eigenzinnige metalband. .....meer »»

Namm nieuws 3

.....meer »»

Tweede dag NAMM show 2012

Ludwig, Mapex, Sonor en DW

De NAMM show in Anaheim, Los Angeles, is in volle gang. Ons team struint van 's ochtends vroeg tot einde middag het beursterrein af, om zich 's avonds in het concertgewoel te begeven. In dit artikel l.....meer »»

NAMM show 2012 is begonnen: hier al het nieuws

Roland trapt af met perspresentatie

Roland heeft vanmiddag in L.A. met een perspresentatie het startsein voor de NAMM show gegeven. Vandaag was het preview day voor de pers en we zagen meteen ook nieuwtjes van Nord, Zildjian en Meinl. .....meer »»

Nieuwe Zildjian signature-stokken

Diphandvaten en nieuwe Heavy uitvoeringen

Zildjian introduceerde in de afgelopen maanden een reeks nieuwe drumstokken waaronder signature uitvoeringen voor Dave Grohl, Danny Seraphine en Joey Kramer......meer »»

Remo Powerstroke Pro bassdrumvel

Video over de productie van dit hightech vel van Remo

In Slagwerkkrant jan-feb 2012 vind je een test van het nieuwe Remo Powerstroke Pro bassdrumvel. In dit website-artikel laten we een video zien, door Remo zelf gemaakt, van de productiemethode van dit .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken