Korg MPS-10

Korg MPS-10

SPD killer?

Als het om percussie triggerpads gaat kun je nauwelijks om de SPD’s van Roland heen. Korg probeert nu de SPD naar de troon te steken met hun nieuwe percussie controller......meer »»

Pearl Export drums in drie configuraties

Complete kit met bekkens en hardware.

De Pearl Export drums in al zijn varianten staat nog steeds bekend als het best verkochte drumstel aller tijden. Halverwege de jaren '90 had Pearl er al meer dan een miljoen verkocht. We belichten de .....meer »»

Kom naar de EFnote Open Dag do 9-11 bij Maatwerk in Drums in Leerdam

Van 15.00-20.00 uur met 4 te testen sets inclusief de nieuwe EFnote 707 PRO

Dit krijg je nergens anders te zien en uit te proberen: vier verschillende sets van het inmiddels al gerenommeerde nieuwe elektronische drummerk EFnote, waaronder de gloednieuwe EFnote 707 Pro. Grijp .....meer »»

Nieuw distributieplatform Make Waves

In gesprek met de makers Jean-Jacques Warmerdam en Guillaume Warmerdam

Je kan je muziek natuurlijk naar de streaming services laten distribueren door anonieme bedrijven als CD Baby, Distrokid en Tunecore, maar je kan ook kiezen voor een bedrijf dat dichterbij staat en gu.....meer »»

UK Drum Show 2023 groot succes - beursverslag en interview Art Cruz

Grote beurs met veel productnieuws en superclinics van Art Cruz, Jojo Mayer, Cindy Blackman Santana en vele anderen

De UK Drum Show heeft de drumindustrie en de drummers weer bij elkaar gebracht. Zoveel werd duidelijk in Liverpool in het weekend van 30 september: een echt flinke drumbeurs, waar tal van grote fabrik.....meer »»

De nieuwe EFnote Pro is 100 procent podiumproof

Elektronische kit met volwaardige drums en ook realistisch vormgegeven bekkens

Binnen de elektronische drumscene is er al een paar jaar de tendens om de sets er iets meer podiumwaardig uit te laten zien. EFnote geeft wat dat betreft de concurrentie het nakijken. Het merk komt me.....meer »»

Slagwerkkrant review van de Ludwig Continental drums

Modern, vintage of modern-vintage? 

Bij Ludwig was het al een tijdje opvallend rustig in het wat meer betaalbare segment. En dan hebben we het met name over de prijsklasse waarin je meer wilt dan een beginners-drumkit, maar waar je niet.....meer »»

Slagwerkkrant Poll Award 2023 voor Pearl Masters Maple

Productpoll categorie akoestische drums

Tussen nu en 24 augustus maken we in tal van categorieën de winnaars bekend van de Slagwerkkrant Poll Awards 2023. De volledige uitslag vind je in Slagwerkkrant 237 (september-oktober 2023). Vandaa.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken