Festival Trommel 2018 verslag

Festival Trommel 2018 verslag

John Engels, Dre Pallemaerts, Jim Black, Tim Hennekes, Joost Patocka

Wat Cuby deed met Grolloo en blues doet Joost Patocka met Aartswoud en jazz. Dankzij hem weet straks elke jazzliefhebber waar Aartswoud ligt. In de 'jazzkerk' organiseert hij met enige regelmaat jazzc.....meer »»

Larry Goldings - Peter Bernstein - Bill Stewart

Concertbespreking Luister mee via Bimhuis Radio

Dick de Waal bezocht 31 mei 2018 voor Slagwerkkrant het concert van Hammondorganist Larry Goldings, gitarist Peter Bernstein en drummer Bill Stewart. Lees zijn relaas en luister mee naar het hele conc.....meer »»

Een handjevol Eurosonic 2014

Verdere Groningse observaties

Vier dagen en nachten kijken en luisteren naar livemuziek uit heel Europa en véél uit Nederland, dat was Eurosonic Noorderslag 2014. Slagwerkkrant zag een keur aan nieuwe namen optreden. Hieronder enk.....meer »»

Eurosonic Noorderslag 2014: rake klappen!

Overzicht Nederlands drumtalent in Groningen

Vier dagen en nachten kijken en luisteren naar livemuziek uit heel Europa en véél uit Nederland, dat was Eurosonic Noorderslag 2014. Dat het af en toe dringen was om een plek te bemachtigen en dat Noo.....meer »»

Video's Mario Goossens Adams Drummers Festival

Groove Factor 10 uit België

Elk jaar vindt op de zondag na de Musikmesse het Adams Drummers Festival plaats. Triggerfingers drummer Mario Goossens opende het festival met Monsieur Paul, de bassist van de Belgische rockformatie. .....meer »»

Video's Sandlane Sessions Stephen van Haestregt

Metal met een cajun dip

De zesde Sandlane Session, deze keer met metal grootheid en producer Stephen van Haestregt, vond plaats op 14 januari in de Sandlane Studio's in Rijen. Het recept volgend speelde Stephen voor de pauze.....meer »»

A Bigger Bang enerverend

Slagwerkfestival tijdens Tromp Percussion 2012

Van klein naar groot, dat was A Bigger Bang tijdens Tromp Percussion 2012. Van Mortazavi tot Les Tambours Du Bronx. Van de kleinste handdrum tot de grootste olievaten. Bekijk videofragmenten van het c.....meer »»

Videoverslag Aan de Slag!

Workshopfestival tijdens Tromp Percussion

Dat was een rijke zondagmiddag. Workshopfestival Aan de Slag schotelde de bijna 800 man publiek weliswaar meer clinics en concerten voor (en dus nauwelijks workshops waaraan je echt kon meedoen), maar.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken