Dennis Leeflang about recording with Bumblefoot

Dennis Leeflang about recording with Bumblefoot

A Dutch Drummer in New York

In the summer of 2004 Dennis Leeflang moved to New York. Tired of the abstemious possibilities for musicians in his home country, and ready for serious adventure, Dennis exchanged windmills for skyscr.....meer »»

Explosieve drumclinic Kenny Aronoff bij Adams Drumworld

Op 9 augustus 2005 had Nederlands grootste drumshop Adams Drumworld in Ittervoort wederom een beroemde drummer gestrikt voor een exclusieve clinic: Kenny Aronoff. Ruim drie uur lang gaf Aronoff een bi.....meer »»

Exclusief Thomen Stauch-interview

Met trots presenteert Slagwerkwereld een exclusief interview met de bekende Duitse meestermepper Thomas "Thomen" Stauch......meer »»

Meesterlijke Mastersessie met Luis en Chester

Twee van de grootste slagwerkers van het moment op een podium hoeft natuurlijk geen garantie te zijn voor een goede clinic. Maar op 17 mei 2005 had Drumworld Luis Conte en Chester Thompson weten te st.....meer »»

Raymond Herveille opent heftig voor Luis en Chester

Pearlmaand Drumworld clinic serie

Drummer Raymond Herveille was gevraagd om voorafgaand aan de clinic van Luis Conte en Chester Thompson op 17 mei 2005 het publiek alvast op te warmen in de hal van Drumworld in Ittervoort. Met zijn ho.....meer »»

Cesars Essential Drum Elements

Pearlmaand Drumworld clinic serie

Maandagavond 9 mei gaf Cesar Zuiderwijk de derde clinic in rij van de Pearlmaand bij Drumworld in Ittervoort. De zaal liep al snel vol terwijl de vader van de Nederlandse drums ietwat verlaat zijn ki.....meer »»

Horacio clinict leerzaam en bloedmooi

Pearlmaand Drumworld clinic serie

In de serie verslagen van de Pearlmaand bij Drumworld in Ittervoort, gaan we van start met Horacio 'El Negro' Hernandez. Het zou een veelbelovende maand worden met veel verschillende slagwerkers, zowe.....meer »»

Dynamo Open Air 2005

Welcome to Hell(endoorn)

De vaste bezoeker van Dynamo heeft al heel wat locaties gezien. Dit jaar streek het festival neer in de bosrijke omgeving van Hellendoorn. 's Neerlands bekendste openluchtfestival voor metalliefhebber.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken