Derde voorronde Kleine Prijs van Dordt

Derde voorronde Kleine Prijs van Dordt

Zaterdag 18 december 2004 vond de derde voorronde van de Kleine Prijs van Dordt plaats. Ditmaal lieten vijf bands uit de categorie pop/rock van zich horen. .....meer »»

Masterplan drummer talks about past, present and future

Uli Kusch and the warm welcome of 40,000 singing Brazilians

Drummerszone proudly presents an exclusive interview with well-known German master drummer Ulrich Kusch.

He frankly speaks about his first sources of inspiration, filling in for Dave Weckl,.....meer »»

Ritmisch salsafeest met Fabian Nodarse

Op 21 november 2004 vond in de Winkel van Sinkel in Utrecht de presentatie plaats van de eerste solo-cd van Fabian Nodarse, 'Renacer' (herboren). In de salsawereld is Fabian (Cuba, 1974) een bekende z.....meer »»

Martin Verdonk presenteert Old School New Sound

Op 27 oktober 2004 presenteerde Martin Verdonk zijn nieuwe solo cd 'Old School New Sound' in Nighttown, Rotterdam. Slagwerkwereld was samen met prijswinnares Jiske van Loon aanwezig bij deze gedenkwaa.....meer »»

Drumworldfestival Adams Drumworld

een serie clinics van meesterdrummers

Op 18 september 2004 vond de grootse opening plaats van Drumworld in Ittervoort. De grootste drumzaak in Nederland had behoorlijk uitgepakt door 7 clinics van evenzoveel grootmeesters te programmeren......meer »»

Nueva Manteca's Fiesta de Tambores

Als 'Giant Latin Percussion Show' stond het concert van Nueva Manteca op 11 september 2004 in de Kloostertuin in Woerden in de aankondiging vermeld. Dat bleek niet overdreven; zelden komt he.....meer »»

Juan van Emmerloot drumt Jimi Hendrix

tijdens tour 'Popa Chubby plays Jimi Hendrix'

Op vrijdag 3 september 2004 begeleidde Juan van Emmerloot samen met bassist Walter Latupeirissa de Amerikaanse gitarist Popa Chubby tijdens zijn Nederlandse tour. 3 dagen achtereen speelden de heren n.....meer »»

Drumvoer uit Pimba’s keuken

Pimba speelt en vertelt over zijn werk bij Grillig

Drummer Pimba speelt sinds mei 2004 in de Rotterdamse 'hipfunkjazzrockhop'-band Grillig. Fresh en willing -net afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium- zet Pimba zich op verschillende.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken