van Merwijk tot Verdonk

van Merwijk tot Verdonk

Martin Verdonk en Lucas van Merwijk - Pearl Percussion Clinic

Op zondagmiddag 20 juni 2004 gaven Martin Verdonk en Lucas van Merwijk een Pearl Percussion Clinic in theater De Avenue in Venlo, in samenwerking met Stick 'n' Strings en BMI, de importeur v.....meer »»

Dynamo Open Air 2004 - Goffertpark, Nijmegen

Knus, kleinschalig maar gezellig: dat zijn de trefwoorden die Dynamo Open Air 2004 kenmerken. In z'n hoogtijdagen was het festival een driedaags evenement dat 70.000 bezoekers trok uit heel Europa. Ni.....meer »»

Verslag European Youth Music festival

Studenten Kunstencentrum het Klooster doen verslag van EYM 2004

Van 19 tot 23 mei vond in de Ųresund regio in Denemarken het 8e European Youth Festival plaats. Rond de steden Malmö en Kopenhagen vonden 1000 concerten plaats, opgevoerd door jongeren uit 30 landen. .....meer »»

Trommelrommeldag Winterswijk

Op 16 mei vond de zevende Trommelrommeldag plaats, georganiseerd door Interdrum in Winterswijk. Slagwerkwereld bezocht voor de eerste keer dit evenement en kwam tot de ontdekking dat het afreizen naar.....meer »»

Eijk, De Rijk & Zuiderwijk - Muzikantendag 2004

Op 15 mei 2004 vond in de Melkweg in Amsterdag de Muzikantendag plaats. Het evenement, georganiseerd door Conamus, Buma en Sena, had ook dit jaar weer een waslijst aan grote namen die verschillende wo.....meer »»

Fotoverslag New Cool Collective in Kampala, Oeganda

Door Joost Kroon

Op uitnodiging van de Nederlandse Ambassade hebben we met New Cool Collective een bezoek gebracht aan de hoofdstad van Oeganda; Kampala. .....meer »»

Joost Kroon begeleidt Heleen Schuttevaźr

Voor veel drummers is het al lastig genoeg om een leuke band te vinden, laat staan de juiste muzikanten. Anderen hebben hierin meer succes en spelen in meerdere formaties tegelijk. Joost Kroon is een .....meer »»

DAMM-package, So What, Gouda

Onder de naam Dutch Angry Metal Movement (DAMM) hebben vier getalenteerde, eigenzinnige metalbands hun krachten gebundeld om als package de Nederlandse podia onveilig te maken. Liefhebbers van hedenda.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken