Steve Smith & Vital Information 25th anniversary special

Steve Smith & Vital Information 25th anniversary special

Deel I: Setting up Steve's drums

2008 is het 25e jaar dat Steve Smith en zijn band Vital Information de wereld rondtouren. En zelfs voor een grote naam als Steve Smith is dat een hele grote prestatie. De '25th Anniversary Tour' brach.....meer »»

Derico Watson video's Drummer Live!

Een inspirerende en groovende clinic

De derde artiest die op Drummer Live! 2008 verscheen was Derico Watson. Een drummer met een geweldige persoonlijkheid en een groove die er niet om liegt. Derico Watson is een man die muzikaal veel hee.....meer »»

Ton Dijkman live drumsolo

Ton Dijkman was tijdens het weekend van 16/17 augustus docent op de DrumDrieDaagse in Music Station. En zoals het een echte pro betaamt had hij zaterdagavond gewoon een drumklus in Woerden, waar hij .....meer »»

Ray Luzier videos Drummer Live!

Een razendsnelle 2008-verjaardagsclinic

Ray Luzier is snel, de drummer van KoRn, en speelde als tweede artiest op Drummer Live! 2008. Samen met basvirtuoos Billy Sheehan speelde hij in tempo's die je bijna niet kunt voorstellen. Zelfs tijde.....meer »»

George Barnett video's Drummer Live!

Young Drummer of the Year opent Drummer magazine festival

Drummer Live! is inmiddels een van de grootste drumfestivals in Europa. Niet alleen had het evenement dit jaar een van de mooiste line-ups denkbaar, maar het vijf daagse muziek-evenement is dit jaar o.....meer »»

Jason Bonham opent Drummer Live! 2008

Videos 2007 als opwarmertje voor 2008 editie

Alhoewel hij net terug is van zijn tour met Led Zeppelin, zal Jason Bonham de officiële opening verrichten van The London International Music Show. De zoon van de legendarische drummer John Bonham zal.....meer »»

Finale Roland V-Drums Contest 2008

Video's finalisten online

Op 27 april 2008 vond de Nederlandse finale plaats van de Roland V-drum Contest. De kleine zaal van 013 in Tilburg was afgeladen met drumliefhebbers, muzikanten, familieleden van de finalisten en natu.....meer »»

Bruno Meeus begeleidt naakt Abattoir Fermé

Theater met een speelse ondertoon

Op 28 en 29 mei 2008 speelde in Theater Kikker, als onderdeel van het Utrechtse Festival aan de Werf, het Belgisch theatercollectief Abattoir Fermé haar nieuwste voorstelling 'Hard Boiled'. Begeleid d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken