Geslaagde clinic Dirk Verbeuren

Geslaagde clinic Dirk Verbeuren

Rotterdam Drum Department viert tweejarig bestaan

Rotterdam Drum Department, drumspeciaalzaak te Rotterdam, bestaat twee jaar. Om dit heuglijke feit te vieren programmeerde eigenaar Gijs van de Kerkhof een clinic, en niet zomaar één. Dirk Verbeuren (.....meer »»

Foto wrap up North Sea Jazz Festival 2012

Drie dagen in foto's + video's

Na de drie dagverslagen van het North Sea Jazz festival, op 6, 7 en 8 juli in Ahoy' Rotterdam, vind je hier het totaaloverzicht van de toegevoegde foto's aan de bands en slagwerkers die we op het fes.....meer »»

Boeiend drumgeweld op D-Day Drummers Meeting

Variatie en gezelligheid bij Rimshot in Meppel

Na een lange dag vol virtuositeit op de D-Day Drummers Meeting in Meppel was het meesterdrummer en bezig baasje Adam Deitch, die in de afsluitende clinic uiteindelijk helemaal terug ging naar de essen.....meer »»

Bombay Show Pig passend in abattoir

Video's cd presentatie 'Vulture / Provider'

Op 5 mei vond de cd presentatie van 'Vulture / Provider' van Bombay Show Pig plaats in Utrecht. In 'Het Kleine Vleeschhuys' in Utrecht, een 15e eeuws abattoir, speelden drumster Linda van Leeuwen en g.....meer »»

Video's cd presentatie De Avonduren

Kapabels kronieken in muziek gevat

Kapabel, de man met de verhalen, oftewel Abel Aelvoet is rapper, tekstdichter, verhalenverteller en creatief brein achter De Avonduren. Dit project presenteerde op 27 januari 2012 haar gelijknamig deb.....meer »»

Video's Martin Verdonk Adams Drumworld festival

Met Amik Guerra (trompet) en Vladimir Petrov (marimba)

Op 11 september vond de achtste editie plaats van het Adams Drumworld Festival in Ittervoort. Drumworld boekte artiesten uit zeven landen uit alle windstreken voor haar jaarlijks drumfestival. Van Bel.....meer »»

Video-interview Femke Krone

Een volle percussiedag tijdens Votown All Stars 2011

Femke Krone mag wel het vrouwelijke gezicht van percussie spelend Nederland genoemd worden. Ze speelt al bijna 20 jaar met veel grote namen, binnen en buiten de landsgrenzen. In januari vertrok ze met.....meer »»

Video-interview met Exodus-drummer Tom Hunting

"I couldn't have fun with just one drum"

Exodus-drummer Tom Hunting zorgt er met zijn grooves al jaren voor dat het ritmefundament van de thrashmetalveteranen staat als een huis. Desondanks staat de linkshandige drummer minder in de spotligh.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken