Sensuāl presenteert nieuw album met verve

Sensuāl presenteert nieuw album met verve

'Salve' release van de maand Slagwerkwereld.com

Met gastbijdragen van onder andere Anton Goudsmit, Eric Vloeimans, Tom Beek, Lilian Vieira en Rob van de Wouw, heeft de Nederlandse band Sensuāl met haar nieuwe album 'Salve' een juweel van een opvolg.....meer »»

Van Gene Zijde: theater vol muzikale twilight zones

Gastbijdragen van Stef Broks en het Gruntkoor

"De waanzinnigste productie waaraan ik ooit heb meegewerkt", zo omschrijft Textures-drummer Stef Broks glimlachend het theaterstuk Van Gene Zijde. Een mooie samensmelting van experimentel.....meer »»

Mike Terrana videointerview

Drummer vertelt over zijn dvd, tour met Tarja en nieuwe Ddrum-kit

Drumveteraan Mike Terrana rondde onlangs een tour af met voormalig Nightwish-zangeres Tarja Turunen. Voorafgaand aan het optreden in de Melkweg te Amsterdam kon slagwerkwereld.com Mike strikken voor .....meer »»

Video's DrumDrieDaagse 2007

In Slagwerkkrant 142 kondigden we het al aan: video's van de DrumDrieDaagse 2007. We hebben een tiental video's gemaakt die bij dit artikel te bekijken zijn. De eerste vijf zijn van drummer Chuck Silv.....meer »»

Billy Johnson interview + video's

'Learn to love the groove!'

Gedurende september-oktober 2007 tourde de Amerikaanse artieste Rose Ann Dimalanta (Rad.) door Europa met haar latin-funk project Rad. Haar livedrummer is niemand minder dan voormalig Santana bandlid .....meer »»

Video's Adams Drumworld Festival 2007

Naast het verslag en de fotoalbums hebben we natuurlijk ook dit jaar weer alle artiesten gefilmd op het Adams Drumworld Festival. Bij dit artikel vind je twaalf video's: twee van elke artiest en op hu.....meer »»

Adams Drumworld Festival 2007

"It's not about technique, it's about music."

Met bijna 2500 bezoekers, veel afwisseling in het programma en lekker weer was op 16 september ook de vierde editie van het Adams Drumworld Festival in Ittervoort erg succesvol. De variatie aan arties.....meer »»

Mark Schulman: hoe een clinic kan knallen

"No stinky breaths in my seminar!"

Op de laatste dag van augustus rijden we richting Den Haag. Op 1 september vindt Beatstad plaats, het jaarlijkse muziekfestival waar dit jaar ook megaster P!nk zal optreden. Maar vanavond zal haar dru.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken