Spanning en humor in Trommelvuur

Spanning en humor in Trommelvuur

Twitching Eye Trio verrast kinderen van 6 tot 99 jaar

Op 10 en 11 oktober ging in de Kleine zaal van het Amsterdamse Concertgebouw de slagwerkvoorstelling Trommelvuur succesvol in première. Het is een productie van Oorkaan, een nieuwe organisatie die zic.....meer »»

In Battle: Martin Verdonk & Hans van Oosterhout

Slagwerkgevecht tijdens cd presentatie Ed Verhoeff

Gitarist Ed Verhoeff presenteerde op 24 september zijn nieuwe cd 'Slow Food' in het WDMC in Rotterdam. Dit video-artikel is een voorproefje op een uitgebreider verslag van de avond. Waar dokters de ti.....meer »»

Op tour met Franklin Vanderbilt

Een dag backstage met de drummer van Lenny Kravitz

Franklin Vanderbilt, de in Chicago geboren drummer van Lenny Kravitz, heeft een groovende reputatie die er niet om liegt. Hij speelde met Chaka Khan, Stevie Wonder en gitaarheld Richie Kotzen. Sinds 2.....meer »»

Han Bennink video's NSJ 2009

Meesterlijk werk van de drummer met "eardops in..."

Op 12 juli 2009, de derde dag van het North Sea Jazz festival, gaf Han Bennink een clinic in het NRC Jazz Café. Een barruimte waar je even kunt bijkomen van de hectiek van het festival. Degenen die bi.....meer »»

Jason Bonham video's Drummer Live 2008

Drummer Live 2009 binnenkort online

Drummer Live 2009 is net voorbij en we publiceren snel de eerste materialen van het festival online. Hier nu de laatste drummer van de 2008-editie van het festival. In onze reportages zag je al video'.....meer »»

Video's Pete Ray Biggin Drummer Live

Drummer Live 2009: 13 & 14 juni in Londen

Drummer Live 2009 vindt op 13 en 14 juni plaats in Londen. Voordat het festival begint besteden we aandacht aan de twee laatste drummers die in 2008 op het Britse slagwerkfestival speelden. In het laa.....meer »»

Pinkpop 2009 live

Live streams vanaf het festival

Dit weekend vindt de 40e editie van Pinkpop plaats. Op televisie kun je vanavond op Nederland 3 de uitzending bekijken. Via 3VOOR12 Pink.....meer »»

Video's Gregg Bissonette en Cindy Blackman

Adams Drummersfestival 2009, Deel II

In dit tweede artikel over het Adams Drummersfestival in België vervolgen we met Gregg Bissonette en Cindy Blackman. Tijden de 19de editie van het festival dat 10 uur duurde, maar liefst 18 artiesten .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken