Chad Smith video's Drummer Live!

Chad Smith video's Drummer Live!

Een rel van een drumclinic

Toen Chad Smith aangekondigd werd als de afsluiter van de eerste dag van het Drummer Live! festival werd waarschijnlijk de wereldwijde fanclub van de Red Hot Chili Peppers geactiveerd. Niet alleen was.....meer »»

Steve Smith viert 30 jaar Sonor-endorsement

Live clinic in Muzikaza te Roermond

In samenwerking met Sonor, Zildjian, Vic Firth en Hudson Music reist Steve Smith dit jaar de wereld rond met zijn 30th anniversary clinictour. Op zaterdag 1 november gaf Steve een clinic in de Muzikaz.....meer »»

Drummen om af te rekenen met innerlijke demonen

Frost live met Satyricon in de Melkweg, Amsterdam

Op 20 november speelden Slipknot, Machine Head en Children Of Bodom in de HMH te Amsterdam, terwijl Zonaria, Evile en Satyricon in dezelfde stad in de Melkweg stonden. Dus wat te doen? Gaan kijken naa.....meer »»

The Big Bang: succes in Rotterdam

Spectaculaire eerste avond van Het Slagwerkfestival

In een volgepakte, maar niet uitverkochte grote zaal van De Doelen vond zaterdag 22 november het eerste concert van slagwerkfestival The Big Bang plaats. Het werd een enerverende, avontuurlijke avond,.....meer »»

Jojo Mayer video's Drummer Live! 2008

Magische clinic van muzikaal onuitputtelijke drummer

Jojo Mayer was de een na laatste artiest op de eerste dag van Drummer Live! 2008. De van oorsprong Zwitserse drummer leeft en werkt al jarenlang in New York. Als drummer en muzikant is hij misschien e.....meer »»

Steve Smith & Vital Information 25th anniversary special

Deel III: interview en live video's

Dit laatste artikel in de serie over Steve Smiths 'Vital Information 25th anniversary special' had net zo goed de volgende titel kunnen hebben: "Een retrospectief op Vital Information, door Steve Smi.....meer »»

Video-interview met Damon Che

Over drummen, muziek en appels

Op 15 oktober startte de Europese tour voor de Amerikaanse math rock band Don Caballero. Prijsvraagwinnares Melanie Pardoel kon die dag in 013 in Tilburg het eerste concert ervaren, en Slagwerkwereld......meer »»

Trevor Lawrence video's Drummer Live!

Mister Metronome speelt strak en overtuigend

In onze serie artikelen en video's van Drummer Live! 2008 op Slagwerkwereld.com vervolgen we met de Amerikaanse drummer Trevor Lawrence. Trevor groeide op in een van de muzikaalste omgevingen die je j.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken