Minitour Navarone van start
Met nieuwe single Loud & Clear
Muzieknieuws 14-04-2018 08:37
Vandaag, 14 april 2018, gaat de minitour van Navarone van start, een band die onze uitgeverij na aan het hart ligt. Per slot van rekening speelden op het 40-jarig jubileum van Musicmaker, interviewden we gitaristen Kees Lewiszong en Roman Huijbreghs voor magazine Gitarist en drummer Robin Assen voor Slagwerkkrant. Nu is er een kersverse single en gaat vandaag een minitour van start langs Den Bosch, Zoetermeer, Ulft en Bergen op Zoom.

Nieuw label, nieuwe tour. Na de release van het geweldige album Oscillation in 2017, is er nu bij nieuw label Sandlane Records de single Loud & Clear. Luister hier: 

 

Met album en single in the pocket plus een hoop nieuw materiaal dat ze vanaf eind april gaan opnemen doet Navarone een minitour. 

Data van de minitour:

za 14 april, Willem Twee, Den Bosch - al uitverkocht.
zo 15 april, De Boerderij, Zoetermeer - tickets hier.
vr 20 april, Dru Cultuurfabriek, Ulft - tickets hier.
za 21 april, Gebouw-T, Bergen op Zoom - tickets hier

Navarone is een veelzijdige rockband die elementen uit soulvolle seventiesrock combineert met invloeden uit de grunge en alternative rock. Denk aan de classic rock, blues rock en progressive rock uit de jaren 70 (Led Zeppelin, Pink Floyd) gemixt met het alternatieve maar poppy grunge/alternative uit de jaren 90 (Soundgarden, Pearl Jam, Nirvana), afgetopt met een vleugje (stoner) van nu (QOTSA, Muse, Foo Fighters, Wolfmother). Spelplezier en vakmanschap staan hoog in het vaandel! 

Loud & Clear videoclip

Navarone live 

 

https://www.navaronemusic.com/