Ear-Q oordoppen
Goed en zeer betaalbaar
Merknieuws 08-03-2018 11:13
Wilde je een paar jaar geleden een paar goed klinkende oordoppen, dan werd het tijd om je portemonnee te trekken. De afgelopen jaren zijn er ook in de prijsklasse van een paar tientjes heel acceptabele opties gekomen. Ear-Q komt nu met een heel leuk alternatief dat per setje slechts 8,99 kost.

De Ear-Q doppen zijn gemaakt van schuimrubber, maar hebben een groot filter dat relatief veel geluid doorlaat. Daarnaast zorgt dat filter ervoor dat je niet het gevoel krijgt dat je twee stukken schuimrubber in je oren hebt gepropt. De pasvorm van de doppen is heel goed, en door de relatief gladde buitenkant gaan ze vrij gemakkelijk je gehoorgang in. Zelfs na een dagje drumles geven gaan ze nog niet irriteren.


Foto: de doppen worden geleverd in een vrolijk rammelend blikje.

De demping van de doppen is 17dB, en dat is ruim genoeg voor concerten en repetities met een stevige band. Alleen als het écht luid wordt, kom je misschien wat demping tekort. De doppen worden geleverd in een klein metalen blikje waarin je ze vrolijk rammelend van oefenruimte naar oefenruimte kunt vervoeren.

Ear-Q-website
Importeur R3 Music