Kuppmen 5B rods gratis bij een abonnement Slagwerkkrant
Tijdelijke zomeractie!
Merknieuws 15-06-2018 08:43
Nog geen abonnee? We hebben nu prachtige zomeraanbiedingen!
Als abonnee krijg je iedere twee maanden Slagwerkkrant in de bus. Nieuwe abonnees krijgen van ons altijd korting of een cadeautje. Dit keer hebben we een heel speciale aanbiedingen: de carbonfiber rods van Kuppmen!

Elke wat steviger spelende drummer die wel eens een paar rods heeft gebruikt kent het: binnen luttele minuten vliegen de kleine houten stokjes je om de oren.

Kuppmen komt nu met een heel wat duurzamer alternatief: de Kuppmen rods. Dat zijn bundeltjes van kleine stokjes gemaakt van koolstofvezel en die kunnen heel wat meer verduren dan hout. Zo krijg je toch de zachtere klank van houten rods, maar de rods gaan wel aanzienlijk langer mee.

De Kuppmen 5B rods hebben ongeveer de dikte van een normale 5B stok, zijn opgebouwd uit 8 stokjes van 4mm dik en hebben een lengte van 40,5 centimeter. In de winkel kost een setje Kuppmen rods € 34,- dus dan wordt je Slagwerkkrant abonnement wel heel voordelig!

Kuppmen zegt dat de kleine stokjes tot dertig keer langer meegaan, maar tijdens onze test die we eerder publiceerden in Slagwerkkrant bleek dat dit cijfer nog wel eens aan de voorzichtige kant kan zijn.
Lees hier de test elders op Slagwerkkrant.nl.

Supersterke rods dus, in de winkel voor € 34,- en je kan ze helemaal gratis krijgen als je nu een jaarabonnement Slagwerkkrant neemt van € 32,50! Tel uit je winst! 

Klik hier, en vink de keuze jaarabonnement met welkomstcadeau aan en kies dan voor Kuppmen

Je kan ook kiezen voor een andere aanbieding natuurlijk: 

Drummethode boek – al 6000 verkocht! – t.w.v. € 19,95 bij een jaarabonnement (6 edities) van € 32,50.

Tipboek drums t.w.v. € 17,50 bij een jaarabonnement (6 edities) van € 32,50.

Korg digitale metronoom t.w.v. € 69,50 bij een 2-jaarabonnement neemt (12 edities) van € 59,50!

Klik hier om alle aanbiedingen te zien!