Pro-Mark slaat door
Merknieuws 18-08-2004 13:23
Pro-Mark bouwt een feestje met de legendarische drummer Neal Peart. Samen vieren ze de dertigste verjaardag van Pearts band Rush.Ten eerste brengt Pro-Mark daarom een speciale '30th Anniversary' versie uit van Neils eigen Autograph Series Oak 747, het model dat de drummer al heel zijn carrière gebruikt. De stokkenfabrikant is sinds mei dit jaar bezig met de productie ervan. De drumsticks zullen alleen in 2004 en 2005 verkrijgbaar zijn.

Ten tweede heeft Pro-Mark dertig paar extra stokken aan Neil overhandigd; één paar voor ieder jaar. Neil zal met alle stokken spelen en ze binnenkort teruggeven aan de fabrikant. Niet lang daarna zal Pro-Mark de stokken veilen op de eigen website. De opbrengst gaat naar een goed doel: Child Advocates, een liefdadigheidsorganisatie voor verwaarloosde en mishandelde kinderen.

De heer Brown, sales- en marketingdirecteur van Pro-Mark, vertelt:

"Fans will be able to bid on these ‘used’ sticks. (...) Anyone interested in bidding should watch our website. Details will be posted there in advance of the auction’s start.”

De dertig hoogste bieders ontvangen niet alleen de drumsticks die Neil Peart persoonlijk (korte tijd) heeft gebruikt. Ook krijgen ze een full colour kleurenfoto in posterformaat van Neil achter zijn drumkit, een echtheidscertificaat met Neils handtekening (zodat de authenticiteit van de drumsticks bewezen kan worden), en een exclusieve zwart fluwelen stokkenhouder met het logo dat is ontworpen voor de dertigste verjaardag van Rush. De hoogste bieder krijgt bovendien nog enkele verrassingen als bonus. Welke dat precies zijn, wordt aangekondigd als de veiling van start gaat. Houd de website van Pro-Mark dus in de gaten!

drummer links