Boek- en dvd-tips Slagwerkkrant Postorders
Bestellen online lesboeken en dvd's
Slagwerkkrant Plus 03-03-2007 15:07
Goede nieuwe drumlesboeken, spectaculaire les-dvdís: Slagwerkkrant Postorders biedt het allemaal. Aanraders van de maand: het boek-cd pakket Drum Session van Bourbasquet en Gastaldin, en de dubbel-dvd met bijna zes uur lang geweldige clinics en concerten tijdens Australiaís Ultimate Drummer Weekend.Slagwerkkrant Postorders. Ďs Morgens besteld, ís middags gepost! Deze regel kan niet Šltijd opgaan, maar dat geven we dan duidelijk aan. Probeer ít maar eens, je zult versteld staan van onze service! De allerbeste lesboeken en de leerzaamste dvdís vind je bij Slagwerkkrant Postorders. Door Tierolff Muziekcentrale.

Online Bestellen
Klik hier om online te bestellen.
En raadpleeg onze ongelofelijk uitgebreide database.

De Slagwerkkrant Postorders catalogus
Onze 32 paginaís dikke catalogus 2007 kun je hiernaast downloaden.

dvd-tip van de maand
AUDW2004 Australiaís Ultimate Drummer Weekend 2dvd; A-B-C Ä 37,45
Het was alweer het twaalfde Drummer Wekend in AustraliŽ, met dit keer een wel heel uitstekende line-up van Steve Smith, Gregg Bissonette, Chad Wackerman & His Band, Michael Schack, en Marco Minnemann. Geniet van bijna zes uur concerten, workshops & festivalhoogtepunten.

boekentip van de maand
Jackie Bourbasquet & Claude Gastaldin - Drum Session 10 36p; A-B Ä 36,70
Bourbasquet sluit zijn uitstekende educatieve serie van tien Session-boeken af met Drum Session, dat hij maakte met diverse auteurpartners. Een mooie verzameling drumpartijen die in het boek in verschillende moeilijkheidsgraden zijn afgedrukt. De bandpartijen minus drums op de cd zijn zowel langzaam als snel mee te spelen. Stijlen in dit boek: Straight Rock, Secondline, 70ís Funk, Songo en Brazilian Feel. Ode aan de tien boeken die Bourbasquet maakte vanuit datzelfde partijenprincipe: Studio Session 1&2, Stage Session 1&2, Ultimate Session, Drums Movie Session, RíníB Session, RíníFunk Session en DrumíníBass Session!
drummer links