De snelleesmethode van John Riley

De snelleesmethode van John Riley

Eric Harland’s drumleraar legt uit

In Slagwerkkrant 145 lees je het interview dat redacteur Mark Eeftens deed met jazzrevelatie Eric Harland. Deze vertelt daarin over de voordelen van Speedreading, een goede methode om supersnel.....meer »»

Vette prijzen in muzikantencontest 100% Af 08!

Wordt jouw demotrack afgemixt door Holger Schwedt?

100% Af 08 is een unieke contest; stuur je demotrack in en wie weet klinkt die straks beter dan je ooit had durven dromen dankzij de inspanningen van topproducer Holger Schwedt en mastering engineer S.....meer »»

DrumDrieDaagse 2008 - inschrijving gestart

Schrijf je online in voor de 7de DrumDrieDaagse!

Je kunt je alweer inschrijven voor de DrumDrieDaagse op 15, 16 en 17 augustus! We hebben opnieuw een puik docententeam in petto. Wat dacht je van Ton Dijkman, Juan van Emmerloot en Ruben van Rompaey? .....meer »»

Transcripties Rob Kloet II

Nieuwe cd 'Doing The Dishes'

Mark Eeftens sprak Nits-drummer Rob Kloet voor een artikel in Slagwerkkrant 144. In Slagwerkkrant Plus vind je niet alleen extra interviewfragmenten, maar ook een boel transcripties. Hieronder notenwe.....meer »»

Interview Rob Kloet

‘Een goede drummer heeft én een goede groove én een goede sound!’

In het interview in Slagwerkkrant 144 vertelt Rob Kloet uitgebreid over de opnamen van de nieuwe Nits-cd 'Doing The Dishes', zijn terugkeer naar het good old drumstel en de eerste inspiratiebro.....meer »»

Metal op je oren!

Metalluistertest met vijf metaldrummers

Het metalfestival The Black Crusade, dat eind vorig jaar door Europa trok, bracht enkele spraakmakende drummers op de planken. Ja, zij spelen op de grootste podia ter wereld en hun bands zijn gemeengo.....meer »»

Transcripties Rob Kloet

Nummers van eerdere Nits-cd’s

Als extra’s bij het artikel over Nits-drummer Rob Kloet in Slagwerkkrant 144 presenteren we in Slagwerkkrant Plus niet alleen extra interviewfragmenten, maar ook een boel transcripties. Hieronder vind.....meer »»

In Memoriam: Huub Janssen

'In triolen'

Huub Janssen was een prachtmens en een geweldige drummer. Hij kon hele volksstammen vermaken met zijn uitgebreide drumsolo’s en zijn gedreven swing. Opvallend daarbij was dat zijn solo’s niet alleen d.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken