Noorderslag 2008

Noorderslag 2008

Een weekend vol talentvolle bands en drummers

Tussen 10 tot en met 12 januari dit jaar stond Groningen weer geheel in het teken van Noorderslag en Eurosonic......meer »»

Extra foto’s NAMM 2008-verslag

In Slagwerkkrant 144 heb je het NAMM-verslag kunnen lezen. Met ieder jaar weer meer producten op de beursvloer komen wij ook ieder jaar weer met meer foto’s terug, die we vanzelfsprekend niet allemaal.....meer »»

Extra foto’s fabrieksbezoek Yamaha

Zoals je in Slagwerkkrant 144 hebt kunnen lezen zijn we afgereisd naar het verre Japan om daar een kijkje te nemen in de fabrieken waar Yamaha zijn drumstellen ontwikkelt en produceert.
Natuurlij.....meer »»

Steve Gadd bij Alain Clark

Gadd’s transcriptie van de song Blow Me Away

In Slagwerkkrant 143 deden we verslag van het bezoek van Gadd aan Nederland, midden november 2007. Hij kwam speciaal over voor de presentatie van 'Live It Out', de nieuwe cd van Nederlandse zanger Al.....meer »»

De slagwerkagenda

tot en met februari 2008

In Slagwerkkrant 143 was onverwacht geen ruimte voor de traditionele Agenda, dus daarom presenteren we hem hier. Een overzicht van concerten, workshops en festivals met interessant slagwerk tot en met.....meer »»

Winnaars Grote Slagwerkkrant Giveaway bekend

Yamaha/Sabian Dave Weckl set en LP Custom Shop verloot

Het is niet zomaar even een give-away, die we in het kader van het 25-jarige jubileum van Slagwerkkrant weggeven. Een complete Yamaha drumkit met Sabian bekkens van Dave Weckl én een set Custom Shop c.....meer »»

Steve Gadd - interview uit Slagwerkkrant 28 (1988)

'Beste drummer aller tijden'

In Slagwerkkrant 143 doen we uitgebreid verslag van het bezoek van Gadd aan Nederland. Hij kwam speciaal over voor de presentatie van Live It Out, de nieuwe cd van Nederlandse zanger Alain Clar.....meer »»

Column Lief & Leed + video

Meer foto’s van de mobiele zelfbouwkit

In zijn column Lief & Leed van Slagwerkkrant 143 beschrijft Maarten Hartog zijn zelfgebouwde Urban Drum Kit, en de enorme snelheid waarmee het gevaarte weet op te stellen. Zoals beloofd presenteren we.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken