Shane Gaalaas brengt tweede solo-album uit

Shane Gaalaas brengt tweede solo-album uit

Op 2 april verschijnt het tweede solo-album van multi-instrumentalist en bekend sessiedrummer Shane Gaalaas. De schijf krijgt de titel "Hinge"......meer »»

Marky Ramone ligt er zelfs bij Misfits uit

Voormalig Ramones-drummer Marky Ramone (echte naam: Marc Bell) maakt niet langer deel uit van The Misfits......meer »»

Lars Ulrich vertelt over groupies, afgunst en identeitscrisis

Metallica-drummer Lars Ulrich heeft zich openhartig uitgelaten over onder meer groupies, zijn 'huwelijk' met Metallica en afgunst op frontman James Hetfield......meer »»

Benjamin Herman wint Feel Good Jazz Award

Benjamin Herman, leider van New Cool Collective, heeft de Feel Good Jazz Award 2005 gewonnen. De prijs is een initiatief van Van der Lee Music en wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon die zich op.....meer »»

Halve finalisten Metal Battle bekend

Op 9 april vind de halve finale van de Metalbattle plaats in De Goudvishal te Arnhem. Vier bijzondere bands strijden dan om een plaats in de finale......meer »»

Nieuwe versie van oud project voor Johnny Tabares

John Tabares, ex-drummer in thrashlegende Hirax, is samen met zijn voormalige bandleden Gary Monardo en Bob Savage, en zanger Robbie Perkins (ex-Wargod) een nieuw project begonnen......meer »»

Nieuwe band voor Stone Temple Pilots-drummer

Eric Kretz, ex-drummer van de Stone Temple Pilots en eigenaar van de Bomb Shelter Studio's (zie foto), is momenteel betrokken bij de opnames van het debuutalbum van Spiralarm. .....meer »»

Tommy Clufetos met Rob Zombie op tour

Verschillende bronnen beweren dat Alice Cooper-drummer Tommy Clufetos, zie foto, is toegevoegd aan de line-up waarmee Rob Zombie dit jaar op Ozzfest rondtourt......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken