Ebony Ark beste nieuwkomer in Spanje

Ebony Ark beste nieuwkomer in Spanje

Ebony Ark, de symfometalband uit Madrid, is uitgeroepen tot beste nieuwkomer van 2004 door de lezers van het rockmagazine Los Mejores......meer »»

Martin Verdonk op tour met Lenette van Dongen

Op 30 maart gaat de nieuwe theatertour van Lenette van Dongen van start in Heerenveen. Deze keer is het een zeer muzikale show waarbij zij onder andere begeleid wordt door Martin Verdonk en Eric Calme.....meer »»

Anouk grote winnnaar 3FM Awards

Gisteren, zondag 20 maart, zijn de 3FM Awards 2005 uitgereikt in Panama te Amsterdam. Grote winnaar werd Anouk: ze sleepte twee Awards in de wacht......meer »»

Nieuwe digitale toonbank online

Sinds 20 maart is er een nieuwe speciaalzaak voor Pop, Jazz en Braziliaanse grooves online: toonbankrecords.nl. Deze website richt zich op pop, toegankelijke jazz, Braziliaanse muziek en een subtiele .....meer »»

Arnhem Hardcore Meeting 2005

Op zaterdag 26 maart 2005 vindt wederom de Arnhem Hardcore Meeting plaats: een nieuwe aflevering van zinderende hardcorefestival in het Musis Sacrum te Arnhem georganiseerd door de Goudvishal en Refle.....meer »»

Update Arrow Rock Festival

Op 11 juni vindt in Lichtenvoorde de 2005-editie plaats van het Arrow Rock Festival. De twee nieuwste toppers die aan de line-up zijn toegevoegd, zijn Glenn Hughes en Thunder......meer »»

Dennis Leeflang: sessiedrummer in New York

Dennis Leeflang, zie foto, vloog de laatste maanden met enige regelmaat heen en weer tussen Nederland en de Verenigde Staten......meer »»

Suburban Records viert 5-jarig bestaan

Suburban Records rockt alweer 5 jaar. Alle reden voor een feestje. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken