Drumworld Festival 2018 op zaterdag 8 september
Voor het eerst op zaterdag - met Tom Brechtlein, Baard Kolstad e.v.a.
Events 22-02-2018 10:02
Voor het eerst in 14 jaar historie zal het Drumworld Festival niet op de zondag maar op de zaterdag plaatsvinden. Zaterdag 8 september mag in je agenda gaan prijken!

De speciale reden voor deze move is dat alle drummers van Nederland dan op zaterdag het Drumworld Festival kunnen bijwonen en op zondag beschikbaar zijn om mee te doen aan het grote Four Horizons-project van Cesar Zuiderwijk in Scheveningen (zie elders op onze site).

Ondertussen kunnen we de eerste namen bekend maken!

Tom Brechtlein
Hij is de onbetwiste kampioen van de shufflegroove. Ooit zagen we hem tijdens een sessie de drums overnemen, en werkelijk binnen de seconde klonk álles anders. Wat een waanzinnige groovepower heeft die man. Bekend geworden met Chick Corea; gespeeld met Wayne Shorter, Al DiMeola en vele anderen!

Baard Kolstad
Hij is sinds 2014 de vaste drummer van de Noorse progressive hardrockband Leprous. Al in 2006 zat hij als 12-jarige jongen op straat te drummen voor geld, werd vervolgens een Youtube-ster, en won in 2012 het Roland V-Drums World Championship. Zijn Drum Playthroughs op Youtube zijn spectaculair!

Damian de Weerd
Op het Drumworld Festival 2017 won hij de Finale van Drumtalent 2017, georganiseerd door Adams en Slagwerkkrant. Daarom staat hij nu als aparte act op het Drumworld Festival 2018!

 

Het Drumworld Festival: een dag lang drums & drumming op topniveau.
Binnenkort kunnen we de eerste namen bekend maken!

Het Drumworld Festival komt tot stand in samenwerking met Slagwerkkrant.
De clinics vinden plaats op het Slagwerkkrant Podium 

Het Drumworld Festival vindt plaats bij Adams Drumworld:

Adams Drumworld
Aziëstraat 17-19
6014 DA Ittervoort  
T: +31(0)475 56 07 20