Kies je favoriete drummer, product van het jaar en meer in de Slagwerkkrant Poll 2018
Breng nu je stem uit voor de Slagwerkkrant Poll Awards
Slagwerkkrant Plus 20-07-2018 11:07
Kies de beste slagwerkers en producten van het afgelopen seizoen in de Slagwerkkrant Poll 2018: drummers, percussionisten, slagwerkgroepen, bands, drums, bekkens, percussie en meer!
Al sinds 1984 reikt Slagwerkkrant namens onze lezers en site-bezoekers de Slagwerkkrant Poll Awards uit. Lezers van Slagwerkkrant en bezoekers van Slagwerkkrant.nl laten ons weten wat hun favorieten waren van het afgelopen jaar.
Doe mee: vul het pollformulier in en laat ons je favorieten weten in de verschillende secties. Dat kan tot en met 26 juli 2018! De uitslag publiceren we half augustus in Slagwerkkrant 207, de uitreiking van de awards vindt plaats op zaterdag 8 september, tijdens het Drumworld Festival in Ittervoort.


Klik hier en vul het pollformulier in
De poll kan ingevuld worden in de periode 20 juni tot en met 26 juli 2017.

Slagwerkkrant schrijft sinds 1984 jaarlijks een populariteitspoll uit. Doe mee aan de Slagwerkkrant Poll 2018 door het formulier op deze website in te vullen. Kies jouw favorieten van afgelopen seizoen: drummers, percussionisten, evenementen, producten en nog heel veel meer.

Voor elke belangrijke muziekstijl heeft de redactie van Slagwerkkrant een aantal slagwerkers en producten genomineerd die in het afgelopen seizoen van zich deden spreken.
Je hoeft je natuurlijk niet aan deze nominaties te houden; ze zijn uitsluitend bedoeld om je geheugen wat op te frissen.

Let wel, het gaat erom wie volgens jou in de periode zomer 2017 tot zomer 2018 de beste, mooiste of indrukwekkendste prestaties leverden. 

Klik hier om de poll online in te vullen. Doe dat uiterlijk 26 juli. 

De uitslag wordt gepubliceerd in de volgende editie van Slagwerkkrant, het september-oktobernummer. De Slagwerkkrant Poll Awards worden uitgereikt op het Drumworld Festival in Ittervoort, zaterdag 8 september.