Tama Ironworks microfoonstandaards
IJzersterke microfoonstands voor je drums
Merknieuws 19-10-2016 15:14
De introductie van de TAMA microfoonstandaards. TAMA ironworks heeft twee series microfoonstandaards uitgebracht. De Studio en de Tour series.

De Studio series bevat 3 verschillende lengtes in stands. In de specificaties zie je dat het verschil met de kleinste stand en de grootste stand vooral zit in de standaard zelf. De kleine stand heeft namelijk als standaard een zware, ronde gegoten voet met trillingsdempende rubber. terwijl de grotere stands een ijzere benen met zware trillingsdempende rubberen voeten bevat. De studio series zijn vooral een nieuw niveau van het gemak voor gebruik in opname, live prestaties, spraak of elke situatie waarin wordt opgeroepen tot een flexibele, veilige, plaatsing van hoge kwaliteit microfoons.

De Tour series bevat 2 verschillende lengtes in stands. De veelzijdigheid die nodig is voor gebruik in de muzikale optredens, toespraken en presentaties. Iron Works Tour boom stands zijn voorzien van de speciaal ontworpen Cast-Grip Tilter, terwijl de studio series een Vice-Grip boom tilter heeft.