JK Drumplates
Dezelfde naam, maar dan anders
Merknieuws 22-06-2018 09:20
In Slagwerkkrant schreven we de afgelopen jaren regelmatig over Drumplates, het setup-systeem dat door vele pro-drummers over de hele wereld werd gebruikt. Bijna net zo snel als het merk opkwam verdween het weer van de markt. Drummer Joost Koopmans was een verfent klant gebruiker en zag ondanks de rokende puinhopen van het originele merk wel mogelijkheden. Drumplates zijn terug, met een nieuw design en een nieuwe, veel lagere prijs.

Want daar lag bij de originele drumplates eigenlijk het probleem: ze waren veel te duur. Daarnaast waren de plates ook relatief groot, en voor de gemiddelde kroegdrummer veel te onhandig in het vervoer. Koopmans ging er mee aan de slag en loste eigenlijk alle bezwaren op. 

De nieuwe JK Drumplates zijn er in 4 verschillende uitvoeringen. De B serie is de goedkoopste van de vier en bestaat uit een oprolbare mat met klittenband over het gehele oppervlak. Bij de mat krijg je 12 'hooves', halfronde blokken met klittenband waarmee je bekkenstandaards en bassdrumpoten op zijn plek kunt zetten. Voor het hele setje betaal je € 125,-. 
Wil je een stapje luxer, dan is er de M-serie. Deze heeft een wat luxer uitgevoerde mat en kost met 12 hooves € 189.-.

Natuurlijk zijn ook de originele kunststof drumplates nog steeds leverbaar, in zowel de P als de SP uitvoering met prijzen vanaf respectievelijk € 275,- en € 375,-. En ook maatwerk en afbeeldingen op je plates blijft een optie. De losse hooves zijn ook vriendelijk geprijst: € 7,50 per stuk.

Wil je meer informatie over JK Drumplates? Bekijk dan de korte promo-video hieronder, of bezoek de JK Drumplates website: www.jkdrumsystems.com