Komende zondag Cesar Zuiderwijk op Pearl Day bij Adams Lummen
In nieuwe winkel van Adams
Muzieknieuws 31-01-2018 12:35
Op zondag 4 februari kun je in de gloednieuwe winkel Adams Lummen terecht voor de voorstelling 'Masterclass' van meesterdrummer Cesar Zuiderwijk tijdens de Pearl Day. 


 

 

Sinds 1970 zit Cesar achter de drums bij de Golden Earring. In Masterclass staat hij er alleen voor. Hij voert je langs alle geheimen van zijn trommels, geeft gouden tips en trucs over soleren en samenspelen, wijdt je in in de geheimen van zijn elektronische drumstel en vertelt met veel gevoel voor humor en anekdotes over zijn decennia omspannende carrière in de rock-‘n-roll. 

Masterclass is een intiem programma voor jong en oud, en iedereen die geïnteresseerd is in het verhaal van een bevlogen muzikant. Voor beginnende tot gevorderde drummers en natuurlijk voor de liefhebbers; een twee uur durende reis door de drumwereld, op zijn bekende levendige en humoristische wijze verteld en gespeeld. Wat komt er zoal aan bod? Tips & tricks, met een band spelen, soleren, onafhankelijkheid, de Moeller-methode. En wat kun je beter niét doen? Er staan een akoestisch en een elektronisch drumstel, en misschien wil er wel iemand meespelen? Na afloop zal Cesar signeren.

10,- Euro VVK / 15,- Euro VK
15:00    Showtime

'Masterclass' vindt plaats tijdens de Pearl Day in de gloednieuwe winkel van wat voorheen Adams Diest heette. Op een steenworp afstand (nou ja...) van de vorige winkel is een schitterend nieuw pand opgetrokken. Daar kun je deze zondag vanaf 10 uur alle drums- en percussiegerelateerde producten van Pearl bekijken. Ook zul je op 4 februari kunnen genieten van een geweldig mooi assortiment van Pearl drumstellen en interessante aanbiedingen/kortingen.

PEARL DAY: 10.00-18.00